Ποδόσφαιρο: Εντονη κινητικότητα στην Εθνική για την αλλαγή σκυτάλης

Ποδόσφαιρο: Εντονη κινητικότητα στην Εθνική για την αλλαγή σκυτάλης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει στην εποχή του Αγγελου Αναστασιάδη και ο 65χρονος τεχνικός έχει ήδη πιάσει δουλειά, κάνοντας την απαραίτητη προεργασία ενόψει της πρώτης του παρουσίας στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Μακεδόνας προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου, ενώ τρεις ημέρες μετά η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί την Εσθονία, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να ενταχθούν στο προπονητικό επιτελείο ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο Απόστολος Τερζής, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του γυμναστή και του γυμναστή τερματοφυλάκων αντίστοιχα. Την παρουσία τους τη θεωρεί απαραίτητη στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής υπό τις οδηγίες του.

Οι οριστικές αποφάσεις για τη μορφή του προπονητικού επιτελείου αναμένεται να ληφθούν στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επομένης. Ωστόσο, πρέπει να διευθετηθεί το θέμα της αποχώρησης των συνεργατών του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίκαελ Σκίμπε, οι οποίοι είχαν ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία τους με την ΕΠΟ. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο βοηθός του Γερμανού προπονητή, ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος επίσης συμφώνησε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στον «αέρα» είναι και ο Ζήσης Βρύζας. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ήταν ένθερμος υποστηρικτής της παραμονής του Μίκαελ Σκίμπε και η απομάκρυνσή του τελευταίου πιθανότατα οδηγεί στην πόρτα εξόδου και τον ίδιο με το όνομα του Αγγελου Χαριστέα να ακούγεται έντονα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή