Λύτρωση με Μάνο για τον Ολυμπιακό

Λύτρωση με Μάνο για τον Ολυμπιακό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Μάνου βρήκε ο Ολυμπιακός τον λυτρωτή στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη που έληξε 1-0. Παίζοντας στο μισό γήπεδο τον ουραγό και χωρίς βαθμό αντίπαλό του, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς πίεσε πολύ για να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τρία ματς πρωταθλήματος στα οποία την αγνοούσε (ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΑΕΚ). Συνολικά δημιούργησε 16 τελικές προσπάθειες. Αλλά χρειάστηκε να έρθει ο Δημήτρης Μάνος από τον πάγκο στο 75ο λεπτό στη θέση του Μπουχαλάκη, για να βρει η ομάδα του Πειραιά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το πέτυχε στο 90΄, αποβάλλοντας την πίεση και το άγχος που υπήρχε στην ομάδα του για τη νίκη.

«Ηταν το τρίτο παιχνίδι που παίρνουμε με γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά έχουμε χάσει κι ένα με τον ίδιο τρόπο. Εκεί που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι πως είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες τελικές, τις περισσότερες επιθέσεις, τα περισσότερα δοκάρια, τη μεγαλύτερη κατοχή, η ομάδα με την καλύτερη στατιστική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες. Δεν βάζουμε όμως τα γκολ που αξίζουμε κι αυτό μας προβληματίζει. Τα γκολ μας είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνουμε κι αυτό πρέπει να αλλάξει γιατί δεν είναι φυσιολογικό», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Από την πλευρά του, ο Μάνος υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε τη νίκη. Πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (75΄ Μάνος), Καμαρά (58΄ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (58΄ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας (69΄ Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Οριουέλα, Γκίνο, Κονέ, Ντούρσο, Ακόστα (75΄ Ζοάο Πέδρο), Τριάδης, Σικαμπάλα (79΄ Ναδάλες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή