«Τελικός» για τον Ατρόμητο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης στρέφονται σήμερα οι προβολείς, καθώς εκεί διεξάγεται μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Ατρόμητο, της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Για την ομάδα του Περιστερίου η νίκη είναι μονόδρομος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Εφόσον επικρατήσει ο Ηρακλής και παράλληλα η ομάδα της Ηπείρου νικήσει αύριο τη Θύελλα Καμαρίου στους «Ζωσιμάδες», τότε ο Ατρόμητος θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ παίζει νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε αποστολή με αρκετές αλλαγές. Στη διάθεσή του είναι οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Σβάρνας. Μπούσης, Σταμούλης, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Αλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας και Σαρδέλης. Για τον 4ο όμιλο, ο Αρης υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων και θα ψάξει την πρώτη του νίκη, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Συνοπτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία των ομίλων στους οποίους υπάρχει σήμερα δράση:

• 1ος όμιλος: 17.15 Ηρακλής – Ατρόμητος. Την Πέμπτη: 19.30 ΠΑΣ – Θύελλα. Βαθμολογία: ΠΑΣ Γιάννινα 3, Ηρακλής 3, Θύελλα Καμαρίου 0, Ατρόμητος 0.

• 2ος όμιλος: 15.00 Απόλλων Λ. – ΑΕΚ. Bαθμολογία: ΑΕΚ 3, Βόλος 3, Απόλλων Λ. 0, Λαμία 0.

• 3ος όμιλος: 15.00 Κισσαμικός – Παναιτωλικός. Βαθμολογία: Παναθηναϊκός 2, Κισσαμικός 3, Παναιτωλικός 0, Ιεράπετρα 0.

• 4ος όμιλος: 17.15 Αρης – Αήττητος Σπ. 14 Νοεμβρίου: 15.00 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ. Βαθμολογία: ΠΑΟΚ 1, Αρης 1, Εργοτέλης 1, Αήττητος 1.

• 6ος όμιλος: 19.30 Τρίκαλα – Αστέρας Τρ. Την Πέμπτη: 15.00 Απόλλων Σμ. – Απόλλων Παρ. Βαθμολογία: Αστέρας Τρ. 3, Τρίκαλα 1, Απόλλων Παρ. 1, Απόλλων Σμ. 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή