Εντονη κινητικότητα και παρασκήνιο πίσω από τον «προσωρινό» Σολάρι

Εντονη κινητικότητα και παρασκήνιο πίσω από τον «προσωρινό» Σολάρι

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… κατάρα που ενέσκηψε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με την κατάκτηση του 13ου Τσάμπιονς Λιγκ δεν λέει να ξορκιστεί με την απόλυση του τεχνικού Γιούλεν Λοπετέγκι προχθές, αφού μετά τις αποχωρήσεις του Ζινεντίν Ζιντάν και του Κριστιάνο Ρονάλντο, το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το στραπάτσο από την Μπαρτσελόνα, η διχόνοια στα αποδυτήρια φαίνεται να δυσχεραίνει και την πρόσληψη νέου προπονητή.

Η διοίκηση των «μερένχες» και ο εκλεκτός για διάδοχος του Λοπετέγκι, Αντόνιο Κόντε, έχουν εμπλακεί σε μια διελκυστίνδα πιέσεων και εκβιασμών με σκοπό την επίτευξη των βέλτιστων δυνατών όρων από κάθε μέρος στην επικείμενη συνεργασία τους.

Ετσι, από τη μια πλευρά διαρρέεται ότι η εμπιστοσύνη στον υπηρεσιακό τεχνικό Σαντιάγο Σολάρι είναι τέτοια που μπορεί και να τον μονιμοποιήσει, ενώ από την άλλη ο Κόντε διαρρέει ότι διστάζει διότι κάποιοι στα αποδυτήρια δεν τον θέλουν.

Από τη μία η διοίκηση διοχετεύει στον Τύπο ρεπορτάζ για επαφές με άλλους τεχνικούς, όπως οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ του Βελγίου, κι από την άλλη η πλευρά του Κόντε αναφέρει ότι ο Ιταλός θέλει δύο μεταγραφές, κάτι που η Ρεάλ αρνείται προς το παρόν. Συγκεκριμένα, φέρεται να ζητεί την απόκτηση ενός κορυφαίου κεντρικού αμυντικού, ώστε να παρατάξει το προσφιλές του σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας. Αυτά λέγεται πως ενοχλούν πολύ τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος, που είναι σέντερ μπακ, ενώ πολλοί παίκτες φέρονται να ζητούν την επιστροφή του Ζιντάν.

Αλλο ρεπορτάζ σχολιάζει δηκτικά ότι ο Σολάρι είναι μέγας φαν του Λιονέλ Μέσι, πράγμα μάλλον φυσιολογικό, αφού ο υπηρεσιακός τεχνικός είναι Αργεντινός.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην απουσία του Μαρσέλο λόγω τραυματισμού προστίθεται και αυτή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Ραφαέλ Βαράν, που θα λείψει όλο τον Νοέμβριο.

Απόψε κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεάλ ο Σολάρι, καθώς οι Μαδριλένοι μεταβαίνουν στην… Αφρική για αγώνα κυπέλλου με τη Μελίγια. Πρόκειται για ομάδα γ΄ κατηγορίας με έδρα τον ισπανικό θύλακο των 78.000 κατοίκων που συνορεύει με το Μαρόκο, στη Βόρεια Αφρική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή