Δυνατές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ

Δυνατές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαιτέρως πλούσιο πρόγραμμα έχει η αποψινή πρώτη βραδιά της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη σύγκρουση της Ιντερ με την Μπαρτσελόνα να κλέβει την παράσταση, ενώ «καυτά» θα είναι και τα ματς Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ως υπέρτατο τεστ για την ομάδα του αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με την «Μπάρτσα» ο προπονητής της Ιντερ, Λουτσάνο Σπαλέτι, ύστερα από σερί επτά νικών στο Καμπιονάτο. Είναι δε ακόμη άγνωστο εάν ο βαθμός δυσκολίας του τεστ ανέβει με τη συμμετοχή και του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταξίδεψε τελικά στο Μιλάνο, αλλά θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί απόψε.

Και μπορεί το Ιντερ – Μπάρτσα να τραβάει τα βλέμματα λόγω του βάρους καθεμιάς από τις δύο φανέλες, όμως εξίσου σημαντική θα είναι, επίσης επί ιταλικού εδάφους, η αναμέτρηση της Νάπολι με την ΠΣΖ.

Η Παρί ήταν από την αρχή της φετινής διοργάνωσης ένα από τα μεγάλα φαβορί –ίσως και το μεγαλύτερο φέτος–, αλλά τυχόν ήττα απόψε τη θέτει σε τροχιά αποκλεισμού κιόλας από τη φάση των ομίλων.

Την ανησυχία του τεχνικού των Παριζιάνων Τόμας Τούχελ για την αποψινή μάχη στο Σαν Πάολο της Νάπολης προκαλούν τα κρούσματα απειθαρχίας στην ομάδα, τα οποία η απόλυτη κυριαρχία εντός συνόρων δεν καθιστά τόσο εμφανή. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός αισθάνεται ότι χάνει τον έλεγχο σιγά σιγά, όπως με την περίπτωση του Μάρκο Βεράτι, που συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος δύο ημέρες πριν από τον νικηφόρο αγώνα της Παρασκευής με τη Λιλ ή με την αργοπορία των Κιλιάν Μ’μπαπέ και Αντριάν Ραμπιό πριν από το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ.

Οι «παρτενοπέι» από την άλλη έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση και στο 2-2 στο Παρίσι τον Οκτώβριο και στο 5-1 επί της Εμπολι την Παρασκευή, και με νίκη φτάνουν κοντά σε σπουδαία πρόκριση.

Στον ίδιο όμιλο είναι και το επικίνδυνο ταξίδι της Λίβερπουλ στα Βαλκάνια, για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Το βαλκανικό περιβάλλον έπεισε τους Αγγλους να μην πάρουν μαζί τους στο Βελιγράδι τον Ελβετό με κοσοβαρικές ρίζες Τζέρνταν Σακίρι, ο οποίος είχε ξεσηκώσει θύελλα σερβικών διαμαρτυριών όταν σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό σκοράροντας το νικητήριο τέρμα της Ελβετίας επί της Σερβίας στο Μουντιάλ τον Ιούνιο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η προσπάθεια… εκδίκησης της Ατλέτικο επί της Ντόρτμουντ στο «Μετροπολιτάνο» για το 4-0 στη Βεστφαλία από την αήττητη σε 15 αγώνες όλων των διοργανώσεων γερμανική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή