Ολυμπιακός: «Μετά την Ντουντελάνζ ο ΠΑΟ»

Ολυμπιακός: «Μετά την Ντουντελάνζ ο ΠΑΟ»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο ο αποψινός αγώνας με την Ντουντελάνζ στο «Καραϊσκάκη» (22.00) απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Το κυριακάτικο ντέρμπι των «αιωνίων» θα μπει στο κάδρο των υποχρεώσεων μετά τη λήξη του αποψινού ματς με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους». Εφόσον η Μπέτις επικρατήσει της Μίλαν στην Ισπανία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, τότε η ομάδα του Πειραιά θα χρειάζεται το τρίποντο στο ματς με τους «ροσονέρι» τον Δεκέμβριο στο «Καραϊσκάκη» για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ. «Οχι, δεν υπάρχει κανένας που να σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Ολοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ντουντελάνζ», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στο «Καραϊσκάκη». Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και θέλουμε να τον εκπροσωπήσουμε επάξια. Είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος από το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες. Και από τους Ομάρ και Βούκοβιτς, που ήθελαν ειδική διαχείριση. Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία το ματς αυτό».

Να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, οι οποίοι την Κυριακή θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αποκλείστηκαν ακόμη οι Ανδρούτσος, Νικολάου, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις στην άμυνα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Τοροσίδης, Τσιμίκας και στόπερ οι Μεριά, Μιράντα. Από κει και έπειτα, στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα είναι ο Καμαρά, έχοντας δίπλα του πιθανότατα τον Νάτχο. Ο Τουρέ, που περιλαμβάνεται στην αποστολή, ενδέχεται να έχει επιτελικό ρόλο. Ο ένας εξτρέμ θα είναι ο Φετφατζίδης, ενώ την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Χριστοδουλόπουλος και Ναουέλ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των δύο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές: Μπέτις 7, Μίλαν 6, Ολυμπιακός 4, Ντουντελάνζ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή