Ούρος Τσόσιτς: «Είμαι απαράδεκτος, ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Ούρος Τσόσιτς: «Είμαι απαράδεκτος, ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά γενική ομολογία, στο δυσκολότερο αγώνα της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ στάθηκε περίφημα. Κόντρα στην Μπάγερν, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βελτίωσε την αγωνιστική συμπεριφορά της σε σχέση με τα προηγούμενα ματς στη διοργάνωση, αλλά δεν απέφυγε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς. Ωστόσο, αυτή η εικόνα, σε συνδυασμό και με την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Αγιαξ, δίνει τη δυνατότητα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας να διεκδικήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές την 3η θέση, που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των οπαδών της στον αγώνα του Μονάχου. Χθες, η ΑΕΚ με ανάρτησή της στους λογαριασμούς που λειτουργεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους περίπου 4.000 φίλους της που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα με την Μπάγερν: «Ενα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο άκουσε τη φωνή σας, ένιωσε τον παλμό σας, κατάλαβε την αγάπη σας για αυτή την ομάδα! Σας ευχαριστούμε πολύ και για την άψογη συμπεριφορά σας».

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ενέργεια του Ούρος Τσόσιτς να πιάσει από τα μαλλιά τον Χουλτ στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και τον Σιμόες να τους χωρίζει. «Δεν έχω καμία δικαιολογία. Είμαι απαράδεκτος, ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Εννοείται ότι έχω ζητήσει συγγνώμη στον ίδιο και στην ομάδα και στα υπόλοιπα παιδιά. Φταίω μόνο εγώ», δήλωσε ο Τσόσιτς, ενώ για τον Νίκλας Χουλτ το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή