Αναστασιάδης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα»

Αναστασιάδης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα»

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ονειρο ζωής» χαρακτήρισε την παρουσία του στον πάγκο της εθνικής ανδρών ο Αγγελος Αναστασιάδης, κατά τη χθεσινή παρουσίασή του στα ΜΜΕ. Λίγο νωρίτερα υπέγραψε το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Μαζί του ήταν και ο Αγγελος Μπασινάς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων και ζήτησε να υπάρξει ενότητα όπως υπήρχε στην Εθνική το 2004. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εξέφρασε την πίστη ότι με τον Αγγελο Αναστασιάδη η Εθνική θα έχει την πορεία που της αξίζει, προσθέτοντας ότι η ομοσπονδία είναι σε αναζήτηση έδρας για την Εθνική.

Ο νέος προπονητής της εθνικής ανδρών, μεταξύ άλλων, είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή για την τιμή που μου γίνεται. Πρέπει να ευχαριστήσω και τους προέδρους των ομάδων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω πολλά, δεν κοιταχτήκαμε ακόμη με τα παιδιά στα ματάκια, δεν μιλήσαμε. Ακούγονται πράγματα για μένα, ότι βρίζω, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν θέλω παραπάνω από ένα λεπτό για να τα βρω με τα παιδιά. Ακριβώς ένα λεπτό, γιατί δεν έμαθα ποτέ στη ζωή μου να λέω ψέματα. Εχω να κάνω με έξυπνους ανθρώπους και το ίδιο ισχύει και με αυτούς. Πρέπει να πάω να τα πω, και θα έχουμε την ευκαιρία να τα δείξουμε. Εχουμε τέσσερις μέρες να μπορέσουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό, δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Από την πρώτη ημέρα που έγινα προπονητής πίστευα ότι ο Ελληνας έχει ταλέντο και ποιότητα. Πρέπει να εμπιστευθούμε τα δικά μας παιδιά, δεν με απογοήτευσαν ποτέ εμένα τα παιδιά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα αλλά έχουμε και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε εμάς. Δεν λέμε μεγάλες κουβέντες».

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ με Φινλανδία μεθαύριο και την Εσθονία την Κυριακή 18/11 για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League. Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή