Επαγγελματική… νίκη ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

Επαγγελματική… νίκη ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε ο ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε τον Εργοτέλη με 1-2 στην Κρήτη, χάρη στο γκολ (από θέση οφσάιντ) του Βέρνμπλουμ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και να παίξουν το παιχνίδι τους στο πρώτο 45λεπτο, όμως το καταπληκτικό γκολ του Μπίσεσβαρ με «πλασέ» από το ενδέκατο λεπτό δυσκόλεψε αρκετά το έργο τους. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε άλλες δύο καλές στιγμές για γκολ, αλλά εν τέλει το 0-1 παρέμεινε.

Ο Εργοτέλης απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ στο β΄ μέρος, ισορροπώντας το παιχνίδι και στο 63΄ είχε δοκάρι με το σουτ του Μπουρσέλη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ιατρούδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν λύσεις από στημένες φάσεις και έφθασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 76΄ με μία φάση διαρκείας, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ και την προσπάθεια του Μάτος με το στήθος. Εν τέλει κατάφεραν να σκοράρουν δεύτερο τέρμα και να πάρουν τελικά τη νίκη με τον Βέρνμπλουμ στο 79΄ μετά την ασίστ του MVP, Μπίσεσβαρ. Το γκολ του Σουηδού όμως δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο ίδιος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46΄ Μπρους), Μπουρσέλης (79΄ Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Εφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52΄ Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μαουρίσιο (64΄ Σάκχοφ), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (64΄ Κάνιας), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87΄ Κρέσπο), Ακπομ.

Υστερα από δύο αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ και ο Αρης έχουν πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, καθώς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του Δ΄ ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Εργοτέλης και Αήττητος Σπάτων μετρούν μόλις έναν βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική (05/12), ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Αρη και ο Αήττητος τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή