Πρόστιμο στην ΑΕΚ από την UEFA

Πρόστιμο στην ΑΕΚ από την UEFA

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 64.000 ευρώ πρόστιμο και κλείσιμο του «πέταλου» του ΟΑΚΑ (θύρα 1-35) με αναστολή για έναν χρόνο τιμώρησε η UEFA την ΑΕΚ για τα καπνογόνα που άναψαν οπαδοί της στον αγώνα της Ενωσης με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει ανακούφιση για την αποφυγή μιας βαρύτερης τιμωρίας, αλλά και προβληματισμός δεδομένου ότι στο παιχνίδι με τον Αγιαξ δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό από τους φίλους της ομάδας, ούτως ώστε να μην απειληθεί η ομάδα με νέα τιμωρία. Σε περίπτωση που ανάψει έστω και ένα καπνογόνο στις συγκεκριμένες θύρες, τότε θα κλείσουν για έναν χρόνο.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στο Αγρίνιο για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια της χρονιάς, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι ακολουθεί και η απαιτητική αναμέτρηση με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Είμαστε νευριασμένοι, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, δεν έχει τελειώσει τίποτα», ανέφερε ο Παναγιώτης Τσιντώτας ενόψει της κρίσιμης μάχης που έρχεται σε μια δύσκολη έδρα.

Στο θέμα του γηπέδου, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και η ΑΕΚ δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών από την κατασκευή του έργου, που στο μεγαλύτερό του κομμάτι έχει πάρει μορφή. Από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες όπου θα βρίσκονται οι επίσημοι, αλλά και στον χώρο στον οποίο θα στεγάζονται τα αποδυτήρια. Αναμφίβολα, αυτές οι εικόνες «αναζωπυρώνουν» το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για το γήπεδο που θα αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ.

• Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή