Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πετρούνια: Σκέφτηκα να αποσυρθώ (βίντεο)

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πετρούνια: Σκέφτηκα να αποσυρθώ (βίντεο)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, μετά τη κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφηγείται όλα όσα πέρασε πριν την διοργάνωση με τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε ακόμη και να αποσυρθεί.

«Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Τους τελευταίους 10 μήνες αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Ξεκίνησε η χρονιά με πόνους στον ώμο από τον Γενάρη. Δεν προλαβαίναμε να πάρουμε το κενό διάστημα που χρειαζόμασταν μετά από μία μεγάλη διοργάνωση. Η χρονιά πήγε πολύ συντηρητικά για να μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις διοργανώσεις», εξομολογείται μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας και στη συνέχεια περιέγραψε τις δεκάδες εξετάσεις και θεραπείες που έκανε:

«Με όλη αυτή την καθημερινότητα ήμουν σε κατάσταση νευρικού κλονισμού. Δεν είχα χρόνο για μένα, για την οικογένειά μου»

«Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε να σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ. Να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή