Ηττα για την ΑΕΚ, 2-1 με τον Παναιτωλικό

Ηττα για την ΑΕΚ, 2-1 με τον Παναιτωλικό

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα που την άφησε ακόμη πιο μακριά από την κορυφή της Super League για την 11η αγωνιστική γνώρισε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε με 2-1 και βελτίωσε αισθητά τη θέση του στην κατάταξη.

Τα τέρματα των γηπεδούχων που έφθασαν στην 4η εφετινή νίκη τους σημείωσε ο Καμαρά στο 26΄ και στο 51΄, ενώ η ΑΕΚ μείωσε στο 77΄ με τον Σιμόες.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 5-1

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ύστερα από ένα μήνα και κάτι. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τις ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» πανηγύρισε σήμερα το «τρίποντο», καθώς συνέτριψε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με 5-1, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 11ης αγωνιστικής στη Super League.

Τα τέρματα των «πράσινων», οι οποίοι είχαν πετύχει την τελευταία νίκη τους στο πρωτάθλημα στις 20 Οκτωβρίου με 1-0 επί του Πανιωνίου, σημείωσαν οι Μακέντα (15΄, 41΄), Κουρμπέλης (58΄), Ινσούα (62΄) και Γιόχανσον (90+2΄), ενώ ο Απόλλων μείωσε στο 67΄ με τον Σικαμπάλα.

 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0

Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα την Ξάνθη με 2-0 με γκολ των Πρίγιοβιτς (47') και Μαουρίσιο (65') κι εδραίωσε την θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την 10η νίκη του στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η σημερινή ήττα της Ξάνθης ήταν η πρώτη της σε εκτός έδρας αγώνα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή