Ολυμπιακός: Ισπανία με τη σκέψη στη Μίλαν

Ολυμπιακός: Ισπανία με τη σκέψη στη Μίλαν

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (19.55). Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός θα χρειάζεται μόνο νίκη επί της Μίλαν στο Φάληρο, στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση. Θα απαιτείται νίκη με διαφορά δύο γκολ, σε περίπτωση που ηττηθεί από την Μπέτις.

Ο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χασάν, Χριστοδουλόπουλο και Μεριά, οι οποίοι είναι τραυματίες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Σα, ακραίοι αμυντικοί ο Ελαμπντελαουί και ο Κούτρης ή ο Τσιμίκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στόπερ οι Βούκοβιτς, Σισέ, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Γκιλιέρμε, εξτρέμ οι Ποντένσε, Ναουέλ, επιτελικός μέσος ο Νάτχο και φορ ο Φορτούνης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μίλαν υποδέχεται την Ντουντελάνζ. Η βαθμολογία: Μπέτις 8, Μίλαν 7, Ολυμπιακός 7, Ντουντελάνζ 0.

• Σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας εκλήθησαν ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Καραπαπάς για την Παρασκευή το πρωί. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» επειδή καθυστέρησαν για πέντε λεπτά οι παίκτες του να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο δε διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» για τη συμπεριφορά του με τη λήξη του πρώτου μέρους.

• Σε καταγγελία προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας χθες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τη διαγραφή του Τάσου Κάκου από τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας, λόγω της παρουσίας του στη νέα αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του Open.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή