Ο «τελικός» της Λίβερπουλ με τη Νάπολι

Ο «τελικός» της Λίβερπουλ με τη Νάπολι

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτήρα νοκ άουτ παιχνιδιού παίρνει πλέον ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Νάπολι σε 11 μέρες, καθώς η ιταλική ομάδα θα πάρει την πρόκριση με ισοπαλία ή νίκη αλλά και με ήττα 2-1 ή 3-2, ενώ η Λίβερπουλ χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη με δύο τέρματα διαφορά στο Ανφιλντ, μετά την πικρή ήττα με 2-1 στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο τεχνικός των Αγγλων, Γιούργκεν Κλοπ, έκανε παράπονα για τις καθυστερήσεις των Παριζιάνων, αλλά η αλήθεια είναι ότι με πέντε σερί ήττες εκτός έδρας στον θεσμό η Λίβερπουλ είναι λογικό να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι πρώτος σκόρερ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (περιλαμβανομένων και των προκριματικών) δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Νεϊμάρ, παρά ο «δικός μας» Μοχάμεντ Μπεν του Ερυθρού Αστέρα, με επτά τέρματα. Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, του Ολυμπιακού, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου σκόραρε και στην προχθεσινή ήττα με 3-1 από τη Νάπολι, από ασίστ ενός ακόμη «δικού μας», του πρώην μέσου του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν. Ο Μέσι είναι στα έξι γκολ, αλλά σε μόλις τρεις αγώνες που έχει παίξει, ενώ Μπεν έχει συμμετάσχει σε 13 ματς. Στον επιθετικό από τις Κομόρες θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους Νάπολι και Λίβερπουλ μήπως και οι Σέρβοι κόψουν βαθμούς από την Παρί στο Βελιγράδι.

Στην Τότεναμ ο νέος ήρωας ακούει στο όνομα Μουσά Σισοκό, που έχει πλέον και το δικό του τραγούδι από τους οπαδούς των «σπιρουνιών». Ο προπονητής του, Μαουρίσιο Ποτσετίνο του άλλαξε την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο μεταφέροντάς τον στη θέση του κεντρικού χαφ και τον είδε προχθές να λάμπει στη νίκη επί της Ιντερ (1-0). Ο Αργεντινός τεχνικός είπε μάλιστα ότι πάντα πίστευε σε αυτόν και του το έλεγε συχνά.

Ωστόσο, η τύχη της Τότεναμ είναι στα χέρια και της Ιντερ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και η Ιντερ παίζει εντός με την Αϊντχόφεν, ενώ η Τότεναμ ταξιδεύει στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή