Χαμόγελα στην ΑΕΚ και αυτοκριτική Λιβάγια

Χαμόγελα στην ΑΕΚ και αυτοκριτική Λιβάγια

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ μετά το 2-0 επί της Ξάνθης, συνδυασμένη με ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έφερε έπειτα από καιρό χαμόγελα στην πρωταθλήτρια Ελλάδος που ανέβηκε στους 20 βαθμούς και στην τέταρτη θέση, παίρνοντας το πρώτο της «τρίποντο» από την 28η Οκτωβρίου.

Ο μήνας άλλαξε και στην ΑΕΚ εύχονται να άλλαξαν προς το καλύτερο και οι συνήθειες του Μάρκο Λιβάγια που ήταν εντυπωσιακός την Κυριακή, αποδεικνύοντας πως όταν είναι προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο, αποτελεί τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα ως σχόλιο για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε, προκάλεσαν αίσθηση στον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης επιθετικός ανέφερε πως «με την εικόνα που έχω τον τελευταίο μήνα σκέφθηκα να μην πανηγυρίσω».

Σημαντικά στοιχεία της νίκης της ΑΕΚ ήταν το 6ο γκολ του Πόνσε στο πρωτάθλημα, η επανεμφάνιση του Χρήστου Αλμπάνη αλλά και το πολύ καλό παιχνίδι του Κώστα Γαλανόπουλου, πλάι στον Αλεφ. Μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, η Ενωση εισέρχεται σε ένα βατό θεωρητικά πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά για το πρωτάθλημα τη Λαμία εντός έδρας, την ΑΕΛ εκτός και τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή