Τα «επίσημα» θα… σώσουν το Κόπα Λιμπερταδόρες

Τα «επίσημα» θα… σώσουν το Κόπα Λιμπερταδόρες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αναμένεται να βρεθούν στα επίσημα θεωρεία του «Μπερναμπέου» την ερχόμενη Κυριακή, για να παρακολουθήσουν τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα την AS, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ κάνει τα πάντα για να πείσει τους δύο αστέρες του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση, στο προεδρικό θεωρείο του γηπέδου, ως μία ένδειξη σεβασμού.

Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που ο «ΚΡ7» θα επιστρέψει στο γήπεδο της πρώην ομάδας του, μετά τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Η Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης το Σάββατο για τη Λα Λίγκα και ο σούπερ σταρ της ομάδας Λιονέλ Μέσι θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη την ημέρα του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, η Γιουβέντους του Ρονάλντο φιλοξενεί την Ιντερ στο Τορίνο για το ιταλικό πρωτάθλημα και έτσι ο Πορτογάλος επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για όλο το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα, στην Αργεντινή συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους φιλάθλους και τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, για το γεγονός ότι ο δεύτερος τελικός δεν θα γίνει στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή