Οριστικά χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη

Οριστικά χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο κυριακάτικος αγώνας με την Ξάνθη στα «Πηγάδια», της 13ης αγωνιστικής. Εχοντας απόσταση έξι πόντων από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και θα επιχειρήσει να πορευτεί στον μονόδρομο της νίκης.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά που αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Ο νεαρός αμυντικός μέσος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης Πέμπτης με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη, της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, οι «Πειραιώτες» θα αγωνιστούν στην Ξάνθη χωρίς την παρουσία οπαδών τους στις εξέδρες. Χθες, η πειραϊκή εταιρεία γνωστοποίησε πως δεν θα παραλάβει εισιτήρια, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν αντίρρηση για την παραχώρηση εξέδρας στα «Πηγάδια» για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Στο Μικρολίμανο γευμάτισε χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το τραπέζι έγινε με πρωτοβουλία του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος και πλήρωσε το λογαριασμό, επειδή την περασμένη εβδομάδα είχε αργήσει να προσέλθει σε μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Να σημειωθεί πως ο έμπειρος αμυντικός μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μίλαν πωλούνται από σήμερα και από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου. Από χθες άρχισε η διάθεσή τους από την επίσημη ιστοσελίδα των «Πειραιωτών», www.olympiacos.org.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή