«Κλεισμένος» ο Αρέγκι στην ΑΕΚ

«Κλεισμένος» ο Αρέγκι στην ΑΕΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με τη Λαμία βρίσκεται στο επίκεντρο για την Ενωση που προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα τραυματισμών για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν υπολογίζεται, καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα με την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Τα μεταγραφικά διατηρούνται όπως είναι φυσιολογικό στο προσκήνιο, ωστόσο κάποια από τα ονόματα που ενδιέφεραν την ΑΕΚ, φαίνεται να μην προχωρούν. Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει συζήτηση για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς του Πανιωνίου, ενώ η ΑΕΚ αποχωρεί από τις συζητήσεις για την απόκτηση του Αλιού Νιένγκ, καθώς η MC Algier στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής αξίωσε περισσότερα χρήματα από την αρχική συζήτηση που είχε με τη διοίκηση του «Δικεφάλου». Στην Αργεντινή, μέσα ενημέρωσης της χώρας παρουσιάζουν τον Αντριάν Αρέγκι ως «κλεισμένο» από την ΑΕΚ και ο 26χρονος μέσος αναμένεται να είναι η πρώτη χειμερινή προσθήκη της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Πέραν αυτών, η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Σουηδό μέσο, το όνομα του οποίου κρατείται μυστικό. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όμως, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται μεν ως μέσος, έχοντας όμως περισσότερα δημιουργικά στοιχεία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Αρέγκι που είναι «καθαρός» κόφτης.

• Σε μια κίνηση ιδιαίτερα σημαντική για την ερασιτεχνική ΑΕΚ προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παραχωρώντας κτίριο που θα στεγάσει τα τμήματα της ομάδας. Σύμφωνα με το σχέδιο, στο συγκεκριμένο κτίριο που βρίσκεται κοντά στον Περισσό, θα στεγαστούν τα τμήματα πυγμαχίας, άρσης βαρών, πινγκ πονγκ, ξιφασκίας, σκακιού, βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, ενώ στόχος είναι να ανοίξουν και νέα τμήματα πάλης, τζούντο και ενόργανης γυμναστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή