Αυλαία στο Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά θέλει η ΑΕΚ

Αυλαία στο Τσάμπιονς Λιγκ με το κεφάλι ψηλά θέλει η ΑΕΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα για τη Λισσαβώνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για την ΑΕΚ, όμως η Ενωση θα ήθελε να φύγει από τη διοργάνωση με θετικό τρόπο, προσπαθώντας να κατακτήσει έστω έναν βαθμό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Λιβάγια και ο Αλεφ, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μπάντεν, που φέτος διαιτήτευσε και τον αγώνα της Μίλαν με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Ενωσης στο πρωτάθλημα έφερε χαμόγελα, όπως και η καλή εμφάνιση του Εζεκιέλ Πόνσε, που έφτασε τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας συμμετοχή στα 6 από τα 8 τελευταία γκολ που έχει πετύχει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, είτε σκοράροντας είτε δίνοντας την τελική πάσα.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό την απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι από τη Σαν Μαρτίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή