Τσαμπιονς Λιγκ: Νίκησε 3-0 τη Ρεάλ αλλά αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ

Τσαμπιονς Λιγκ: Νίκησε 3-0 τη Ρεάλ αλλά αποκλείστηκε η ΤΣΣΚΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ανατροπές, Αγιαξ και Μπάγερν Μονάχου μοιράστηκαν τους βαθμούς και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και ένα δραματικό φινάλε με το απίθανο 3-3. Στο 13΄, ο Λεβαντόσφκι άνοιξε το σκορ. Ο «Αίαντας» ισοφάρισε με τον Τάντιτς στο 62΄. Οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο β΄ μέρος και σχεδόν είκοσι λεπτά μετά την ισοφάριση, οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τάντιτς (81΄). Το τελευταίο δεκάλεπτο τα είχε όλα. Με το πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 86΄, η Μπάγερν ισοφάρισε προς στιγμήν σε 2-2 και στο 90΄ με το υπέροχο «πλασέ» του Κομάν, έκανε το 2-3. Και εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, ο Αγιαξ ισοφάρισε ξανά σε 3-3 στο 90+5΄ με τον Ταγκλιαφίκο, ολοκληρώνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα. Στον «τελικό» του χιονισμένου Κιέβου για τον ΣΤ΄ όμιλο, Σαχτάρ και Λυών έμειναν ισόπαλες στο 1-1 και έτσι η γαλλική ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σαχτάρ άνοιξε το σκορ στο 22΄ με τον Ζούνιορ Μοράες, ενώ το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης για τη Λυών το σκόραρε ο Φεκίρ στο 65΄.

Στον Ζ΄ όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης ως πρώτη και η Ρόμα ως δεύτερη προκρίθηκαν στους «16», αλλά το πρωτοφανές γεγονός ήταν ότι ενώ η ΤΣΣΚΑ κέρδισε δύο φορές φέτος την πρωταθλήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε εκτός Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Ρωσίας έκανε τα πάντα για να βρεθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πραγματοποίησε ιστορική εμφάνιση στη Μαδρίτη, κερδίζοντας τη Ρεάλ με 0-3, όμως την ίδια ώρα η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε της Ρόμα με 2-1 και πήρε εκείνη την πρόκριση.

Τέλος, στον Θ΄ όμιλο, η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση στους «16» ως πρώτη, παρόλο που υπέστη την πρώτη της ήττα, τη φετινή σεζόν από τη Γιουνγκ Μπόις με 2-1. Και η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε χθες το βράδυ από τη Βαλένθια στην Ισπανία (2-1), όμως προκρίθηκε στους «16» ως δεύτερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή