Ευρωλίγκα: Με Πέιν στο Κάουνας ο ΠΑΟ

Ευρωλίγκα: Με Πέιν στο Κάουνας ο ΠΑΟ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντριαν Πέιν, που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ύστερα από την περσινή θητεία του στους «πράσινους», συμμετείχε στην προπόνηση και αύριο θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας για το Κάουνας και τον κρίσιμο αγώνα με τη Ζαλγκίρις για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στον εντατικό ρυθμό προπόνησης ανταποκρίθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και υπολογίζεται από τον Ρικ Πιτίνο, και το ίδιο ισχύει με τον Καλάθη και τον Λοτζέσκι, στον οποίο δόθηκε ρεπό για λόγους ξεκούρασης. Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Κιθ Λάνγκφορντ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, θα απουσιάσει από τον Παναθηναϊκό.

Στο παρκέ ο Μιλουντίνοφ

Στον Ολυμπιακό, η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουντίνοφ στην προπόνηση αποτελεί την ευχάριστη είδηση για τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με την Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Προμηθέα λόγω ίωσης, αλλά θα αγωνιστεί κόντρα στη Χίμκι, αύριο στο ΣΕΦ.

• Σε περιπέτειες μπήκε ο Προμηθέας που γνώρισε χθες την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα του από την Μπεσίκτας με 96-74 στην Τουρκία, υποχωρώντας στο 7-4 και χάνοντας το πλεονέκτημα σε τυχόν ισοβαθμία, αφού στην Πάτρα είχαν επικρατήσει με 8 πόντους διαφορά.

Παρότι η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα εντυπωσιακά, φθάνοντας να προηγείται μέχρι και 12 πόντους, στη συνέχεια… αποχώρησε από το γήπεδο, επιτρέποντας στην ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς να πετύχει 71 πόντους σε 25 λεπτά!

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Ιβάνοβιτς): Ουτκού Αλ, Γκεγίκ 9, Ριτς 13 (7 ασίστ), Βεϊσέλογλου 7, Γιλντιζλί 7, Μπέντσινγκ 12, Μπούβα 14 (8 ριμπ.), Σαντεκίν, Γκίμπσον 10, Μουτάφ 3, Πρέσι 17 (5/7 τρίποντα), Σιπάχι 4.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Γερομιχαλός 6, Κασελάκης 10 (5 ριμπ., 4 ασίστ), Λίποβι 6 (6 ασίστ), Παρκς 11, Σανδραμάνης 3, Μπράουν 5, Ελις 5, Χολ, Κατσίβελης 10, Μέιερ 6, Σαλούστρος 6 (6 ριμπ., 5 ασίστ), Τσαϊρέλης 9.

Στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει η ΑΕΚ (8 νίκες-2 ήττες) που υποδέχεται τη γαλλική Ντιζόν (3 νίκες-7 ήττες), στο ΟΑΚΑ (19.30), με τον Θίοντορ να κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με την Ενωση. Ο ΠΑΟΚ (6 νίκες-4 ήττες) θα δοκιμαστεί (21.30) στην έδρα της γαλλικής Ναντέρ (5 νίκες-5 ήττες), η οποία διεκδικεί την είσοδό της στην πρώτη τετράδα του δευτέρου ομίλου.

• Στη Χαλκίδα, ο Ολυμπιακός που δεν έχει νικήσει στις 8 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας γυναικών, θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.00) τη γαλλική Σοπρόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή