Ευρωλίγκα: Μέγα ντέρμπι με ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Μέγα ντέρμπι με ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψυχικά αποθέματα, πάθος και αγωνιστική συνέπεια και διάρκεια στις δύο πλευρές του γηπέδου, χρειάζεται να δείξει ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, στο ΣΕΦ (21.30) για την 24η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απολέσει τη διεκδίκηση της 4ης (Εφές, 3 νίκες περισσότερες) και της 5ης θέσης (Μπαρτσελόνα, 2 νίκες περισσότερες), είναι ισόβαθμοι με την Αρμάνι (12 νίκες-11 ήττες) και πρέπει να κατοχυρώσουν την 7η θέση.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε «εγκληματική» τη χρησιμοποίηση του Στρέλνιεκς για 38 λεπτά στον πρόσφατο αγώνα της εθνικής Λετονίας και ενώ είχε τραυματιστεί νωρίτερα (θλάση β΄ βαθμού).

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι στο γήπεδό μας, καθώς επιστρέφουμε μετά από έναν μήνα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν περνάς μία άσχημη περίοδο είναι να νικήσεις», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που θα έχει στη διάθεσή του τον Σπανούλη. Η 24η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ισπανικό ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και την αναμέτρηση Μπούντουσνοστ – Μπάγερν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή