Το ντέρμπι θα… διεξαχθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ

Το ντέρμπι θα… διεξαχθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, θα διεξαχθεί…στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, το απόγευμα της Κυριακής και το φύλλο αγώνος θα ανοίξει και θα κλείσει με την αναφορά του κομισσάριου, αφού στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΓΑ αργά το βράδυ της Παρασκευής, δεν υπήρξε καμία επίλυση στο θέμα της αναβολής ή όχι του αγώνα. Το ντέρμπι δεν αναβάλλεται από την Πολιτεία και για να μην διαιωνισθεί η παρωδία του επαγγελματικού μπάσκετ, με την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το ΣΕΦ που δεν θα λειτουργήσει και την προσέλευση της αποστολής του Παναθηναϊκού, αποφασίστηκε όλη η διαδικασία του φύλλου αγώνος, με υπαιτιότητα του γηπεδούχου Ολυμπιακού, να κλείσει στα γραφεία της «λίγκας».

Ο Ολυμπιακός που επιβεβαίωσε και στην σύσκεψη ότι δεν πρόκειται να προσέλθει για να παίξει στο ντέρμπι, θα χάσει το παιχνίδι στο φύλλο αγώνος με σκορ 20-0 και εν συνεχεία θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή για να επιβάλλει την αφαίρεση έξι βαθμών, όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κανονισμός.

H δεδομένη ένταση που υπήρχε πριν από την έναρξη της σύσκεψης, κορυφώθηκε ύστερα από 45 λεπτά συζήτησης και κατέληξε στην αποχώρηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι προκλήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια και δέχτηκε σπρώξιμο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να μην έφευγε από το γραφείο της σύσκεψης. Η σύσκεψη εξελίχθηκε σε προσωπική αντιδικία των ιδιοκτήτων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όπως υποστήριξε ο Δ. Γιαννακόπουλος, ο Σκινδήλιας τον απείλησε ότι θα τον «τσακίσει» και δεν υπήρξε παρέμβαση από τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη για να ανακαλούσε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σηκώθηκε από την καρέκλα του για να φύγει και τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος εξήλθε μαινόμενος από το γραφείο της ΓΓΑ και δεν δέχτηκε να επιστρέψει, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά αισθήματα του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε η σύσκεψη. Δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην κατέβει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα γινόταν τέτοια σύσκεψη. Ο κύριος Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα. Είναι μία σύσκεψη παρωδία. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ» δήλωσε ο Γιαννακόπουλος, ενώ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατήγγειλαν ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια και τον αποκάλεσε «πορνόγερο». Ο Γιαννακόπουλος διέψευσε ότι έφτυσε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή