Ασταμάτητος ξανά ο Αντετοκούνμπο

Ασταμάτητος ξανά ο Αντετοκούνμπο

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πρώτο παιχνίδι τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ, οι ασταμάτητοι Μιλγουόκι Μπακς με τον απολαυστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο διέσυραν τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 121-86. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καταπληκτικό ξεκίνημα (38-18), την ώρα που οι φιλοξενούμενοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Η διαφορά μεγάλωνε και εντέλει έφτασε τους 35 πόντους.

Σε μόλις 23 λεπτά, ο Ελληνας σούπερ σταρ πέτυχε ακόμη ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους (9/17 σουτ) και 17 ριμπάουντ, ενώ χάρισε και μία τρομερή φάση στους φίλους του μπάσκετ, καθώς κάρφωσε στο καλάθι των Πίστονς ξεκινώντας το άλμα του ελάχιστα εκατοστά μπροστά από τη γραμμή των βολών.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Πέμπτης (03.00) στο Μιλγουόκι. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο σταρ του Ντιτρόιτ, Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, αναμένεται να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε κανένα από τα παιχνίδια της σειράς λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, στις ερωτήσεις για το σκληρό φάουλ που δέχθηκε και οδήγησε στην αποβολή του Αντρε Ντράμοντ, ο Greek Freak απάντησε: «Δεν πονάω στο ελάχιστο. Ο Ντράμοντ έκανε τη δουλειά του. Ηταν ένα κοινό φάουλ και είναι όλα καλά, συνεχίζουμε. Ως ομάδα το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει πως θα κρατάμε την ψυχραιμία μας, ανεξαρτήτως των σκληρών φάουλ ή του βρώμικου παιχνιδιού που ίσως υπάρξει από την αντίπαλη ομάδα. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, και αυτή είναι να κερδίζουμε παιχνίδια. Προφανώς και δεν περιμένω καμία προστασία από τους διαιτητές. Πρέπει απλά να παίζω έξυπνα και να αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις».

Στο άλλο παιχνίδι της Ανατολικής Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, οι Μπόστον Σέλτικς κέρδισαν τους Ιντιάνα Πέισερς με 84-74 και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 1-0. Στη Δύση, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς νίκησαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 104-99, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς συνέτριψαν τους Γιούτα Τζαζ με 122-90. Ενδιαφέρον έχει η αποψινή αναμέτρηση των Ντένβερ Νάγκετς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς οι Σπερς την Κυριακή τα ξημερώματα τους νίκησαν εκτός έδρας με 96-101.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή