Eμφατικές απαντήσεις από Εφές και ΤΣΣΚΑ

Eμφατικές απαντήσεις από Εφές και ΤΣΣΚΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΤΣΣΚΑ και η Εφές Αναντόλου βάδισαν στα χνάρια της Φενέρμπαχτσε, και στους τρίτους αγώνες των πλέι οφ που έδωσαν στη Βιτόρια και στη Βαρκελώνη επανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Οι Μοσχοβίτες νίκησαν την Μπασκόνια (77-84) και στη Βαρκελώνη η τουρκική ομάδα διέσυρε την Μπαρτσελόνα (68-102). Τα φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας επανήλθαν σε θέση ισχύος και προηγούνται με 2-1 νίκες, ενώ θα έχουν δύο ευκαιρίες να εξασφαλίσουν την πρόκριση, αύριο στις ίδιες αντίπαλες έδρες ή την επόμενη Τρίτη στις δικές τους.

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε το παιχνίδι της ζωής του στη Βαρκελώνη. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 30 πόντους σε 24 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 34 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Η Εφές Αναντολού σούταρε με ποσοστό 59,7%, παίζοντας υποδειγματικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ μοίρασε 25 ασίστ και υπέπεσε μόνο σε 6 λάθη. Στη Βιτόρια, η αρχή της ΤΣΣΚΑ ήταν άκρως ουσιαστική με τους 28 πόντους που σκόραρε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και τους 18 που δέχτηκε, αλλά η Μπασκόνια, παρά τον αιφνιδιασμό της, ανασυντάχθηκε στη δεύτερη περίοδο και «απάντησε» με επιμέρους σκορ 21-18 και πρωταγωνιστή τον Βινσέντ Πουαριέ (19 π). Η ΤΣΣΚΑ είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Νάντο ντε Κολό που δημιούργησε διαφορά ασφαλείας στους 7 πόντους και έκρινε τον αγώνα.

• Η Φενέρμπαχτσε χρειάζεται ακόμη μία νίκη για πρόκριση και θα έχει σήμερα τη ευκαιρία, αν επικρατήσει της Ζαλγκίρις, στον τέταρτο αγώνα στο Κάουνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή