Μπάσκετ: Τζάμπολ με Αναστόπουλο, Παναγιώτου

Μπάσκετ: Τζάμπολ με Αναστόπουλο, Παναγιώτου

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον «πόλεμο» των… γραφείων, των συνεχών αντεγκλήσεων, τον ανένδοτο αγώνα που έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός τους τρεις τελευταίους μήνες και τη μη προσέλευση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Κύμη, οι «αιώνιοι» αντίπαλοι έχουν ραντεβού για να παίξουν και… μπάσκετ για την έναρξη της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ, την ερχόμενη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ. Οι νομικές «ντρίπλες» για την αποφυγή εμφάνισης των ομάδων πάνω στο παρκέ έχουν τελειώσει, μετά την τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών που έχει επιβληθεί και στους δύο για τη μη προσέλευση των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και την ίδια κίνηση των «πρασίνων» στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη. Δεύτερη απουσία θα σημάνει αυτομάτως υποβιβασμό. Ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει και θα περιμένει τον Ολυμπιακό στο κέντρο του γηπέδου για το τζάμπολ. Στον Ολυμπιακό αν τηρηθεί η τακτική με το σύνθημα «μέχρι τέλους» που είχε κύρια «βέτο» την παρουσία ξένων διαιτητών στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τη μη παρουσία των διαιτητών Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου οι οποίοι είχαν «σφυρίξει» στον ημιτελικό Κυπέλλου και από τον οποίο αποχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ημίχρονο, η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ.

Η χθεσινή κλήρωση των διαιτητών από την ΚΕΔ έφερε τους δύο εκ των τριών «ανεπιθύμητων» για Ολυμπιακό ρέφερι στο επικείμενο ντέρμπι (Αναστόπουλου, Παναγιώτου, Διαμαντή).

H γνωστοποίηση των δύο συγκεκριμένων ρέφερι για τους αγώνες του πλέι οφ προκάλεσε τον ειρωνικό σχολιασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media για τη φυσική παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου στη διαδικασία και τον… συνέδεσε με την απαρτία της επιτροπής (ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για παραβατική διαδικασία, παρουσία δύο μελών και περιμένει την απόφαση, μεθαύριο).

«Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ. Παπαδόπουλο, Δ. Γιαννακόπουλο», ανέφεραν οι Πειραιώτες, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άργησε να απαντήσει και υποστήριξε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση.

Το τζάμπολ της Δευτέρας μπορεί να απέχει μόλις δύο 24ωρα, αλλά όλα δείχνουν ότι πιθανόν να έχουμε πολλά επεισόδια στην κόντρα των «αιωνίων» μέχρι τότε.

Αδιαφορώντας για τη «μονομαχία» των συνεταίρων τους στον ΕΣΑΚΕ, οι άλλες έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, αρχίζουν σήμερα την προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά και κριτήριο τις δύο νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή