Οι Ράπτορς κράτησαν χαμηλά τον Αντετοκούνμπο

Οι Ράπτορς κράτησαν χαμηλά τον Αντετοκούνμπο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 2-1 μείωσαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής οι Τορόντο Ράπτορς χθες τα ξημερώματα, οι οποίοι κέρδισαν τους Μιλγουόκι Μπακς, 118-112 στη δεύτερη παράταση, με την προσωπική παράσταση του Καουάι Λέοναρντ. Ο 27χρονος άσος πέτυχε 36 πόντους (11/25 σουτ, 12/13 βολές), 19 από τους οποίους ήρθαν στην τέταρτη περίοδο και τις δύο παρατάσεις, ενώ επίσης «μάζεψε» και εννέα ριμπάουντ και «μοίρασε» πέντε ασίστ. Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ έδωσε λύσεις για τους γηπεδούχους επιθετικά και αμυντικά, κρατώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πολύ χαμηλά.

Ο Greek Freak, παρόλο που πέτυχε προσωπικό ρεκόρ στα ριμπάουντ με 23 (!), πραγματοποίησε το χειρότερο παιχνίδι του στα φετινά πλέι οφ, καθώς έμεινε στους 12 πόντους (5/16 σουτ, 2/7 βολές), την ώρα που υπέστη σε οκτώ λάθη, ενώ επίσης αποβλήθηκε στη δεύτερη παράταση με έξι φάουλ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος παραδέχθηκε πως δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι των Μπακς: «Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Μας ανάγκασαν σε κάποια λάθη, αλλά κι εμείς δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Επαιξαν καλύτερα από εμάς. Οποτε πλησιάζαμε στο σκορ, πετύχαιναν κάποια σουτ και έπαιρναν ξανά διαφορά 7-8 πόντων. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και αυτό με ενθουσιάζει. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο επιθετικός στο τέταρτο ματς. Ποτέ δεν περίμενα να είναι εύκολα τα πράγματα στο Τορόντο». Το τέταρτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο τα ξημερώματα (22/05, 03.30).

• Επέκταση συμβολαίου ψάχνει στο Χιούστον ο προπονητής Μάικ ντ’ Αντόνι, ο οποίος δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον τίτλο με τους Ρόκετς. Το συμβόλαιο του 68χρονου προπονητή λήγει σε ένα χρόνο, όμως όπως όλα δείχνουν θα μείνει στο Τέξας για αρκετά ακόμη χρόνια. «Θέλω να γίνω κομμάτι ενός πρωταθλήματος εδώ στο Χιούστον», δήλωσε ο Ντ’ Αντόνι. Ο τεχνικός των Ρόκετς βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2016 και σε αυτές τις τρεις σεζόν μετράει 246 νίκες και 173 ήττες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή