Eπί τάπητος ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου

Eπί τάπητος ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προϋπολογισμό που θα κυμανθεί στα δεδομένα της φετινής περιόδου (δέκα εκατ. ευρώ παίκτες – προπονητικό επιτελείο) και ανάλογο αγωνιστικό σχεδιασμό, ο οποίος θα ανταποκρίνεται σε ανταγωνιστικότητα, τουλάχιστον για τη συμμετοχή στην επόμενη Ευρωλίγκα και θα «χωρέσει» δεύτερη διοργάνωση (Αδριατική λίγκα), καταρτίζουν οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Στις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από τη φετινή περίοδο, θα γίνουν διακανονισμοί για όσους παίκτες αποχωρήσουν και προτάσεις μετακύλισης των οφειλών στους παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα. Κεντρικό κριτήριο των επιλογών που θα γίνουν από τον Μπλατ και των πολλών αλλαγών στις οποίες θα προχωρήσει, θα είναι η αύξηση των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξουν διαφορετικές κινήσεις περαιτέρω ενίσχυσης, αν οι Πειραιώτες γίνουν αποδεκτοί στην Αδριατική λίγκα και οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους. Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2 κατηγορία θα γίνει με νέα ομάδα, την ευθύνη της οποίας θα έχει πιθανότατα ο ερασιτεχνικός σύλλογος.

• Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο πέλμα και η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι με το Περιστέρι, αύριο στο ΟΑΚΑ, είναι αμφίβολη.

• Στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με αυξημένες αποδοχές, θα συνεχίσει τη θητεία του (άρχισε το 2014) ο Δημήτρης Ιτούδης για τα τρία επόμενα χρόνια.

• Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλγουόκι Μπακς, ευχαρίστησε τους Ελληνες φίλους της ομάδας που ξενύχτησαν για να τον δουν να αγωνίζεται στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ και ενώ η ομάδα του αποκλείσθηκε από τους Τορόντο Ράπτορς. «Να ξέρετε πως νιώθω όλη τη θετική ενέργεια που στέλνετε», ανέφερε ο Ελληνας σταρ των «ελαφιών». Ο «Greek Freak» θα αρχίσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ύστερα από 15 ημέρες, ενώ όπως δήλωσε ο προπονητής του, Μάικ Μπούντενχολζερ, θα συζητήσει μαζί του για τη διαχείριση του σώματός του, ενόψει της συμμετοχής με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή