Μπάσκετ: Μεγάλο ματς αναμένεται στην Πάτρα με Προμηθέα – ΑΕΚ

Μπάσκετ: Μεγάλο ματς αναμένεται στην Πάτρα με Προμηθέα – ΑΕΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Παναθηναϊκό να έχει ανατρέψει το μειονέκτημα έδρας σε πλεονέκτημα, από την πρώτη νίκη του κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο υποδέχεται σήμερα (18.00), το ενδιαφέρον των ημιτελικών στα πλέι οφ στρέφεται στην Πάτρα και στη δεύτερη αναμέτρηση, Προμηθέα – ΑΕΚ (17.00).

Η ανταγωνιστικότητα της πατρινής ομάδας στον πρώτο ημιτελικό, πριν από τρεις ημέρες ήταν ιδιαίτερα υψηλή, αλλά όχι και αποτελεσματική. Η Ενωση έφτασε στην πρώτη νίκη και προηγείται, αλλά ο Προμηθέας θέλει να αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλες αντοχές για την υπεράσπιση της έδρας του και τη διεκδίκηση δεύτερης νίκης, στον τρίτο ημιτελικό που θα γίνει πάλι στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Δευτέρα (19.30). Η ΑΕΚ αναζητεί τη βελτίωση της απόδοσής της για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι των πλέι οφ, γιατί οι δύσκολες νίκες με αντίπαλο τον Χολαργό στα προημιτελικά και τον Προμηθέα φανερώνουν ότι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας που θα έχει και στους τελικούς, εφόσον προκριθεί, χρειάζεται και την ανάλογη αγωνιστική υπεράσπιση.

Στον Παναθηναϊκό που θα τιμήσει, πριν από το σημερινό τζάμπολ, τον πρώην παίκτη και προπονητή του και νυν του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη, ο Λεκάβιτσιους παρουσίασε αιμάτωμα στο πέλμα και θα είναι εκτός 12άδας. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί μεθαύριο (21.00) στο Περιστέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή