Ωρα ντραφτ στο ΝΒΑ με τον Ουίλιαμσον

Ωρα ντραφτ στο ΝΒΑ με τον Ουίλιαμσον

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (2.30) θα διεξαχθεί το ντραφτ του ΝΒΑ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με τον Ζάιον Ουίλιαμσον από το Πανεπιστήμιο του Ντιουκ να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο 18χρονος Αμερικανός αναμένεται να επιλεχθεί στο Νο 1 από τους Νιου Ορλεανς Πέλικανς, καθώς διαθέτει σπάνιο ταλέντο και είναι χωρίς καμία αμφιβολία το τέλειο «πακέτο» για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, που πριν από λίγες ημέρες αποχωρίστηκε τον σούπερ σταρ της Αντονι Ντέιβις (ανταλλαγή στους Λέικερς).

Είναι φοβερά εκρηκτικός, διαθέτει εξωπραγματικά αθλητικά προσόντα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοράρει μέσα στη ρακέτα, την ίδια ώρα που έχει τη δυνατότητα να πασάρει σαν πλεϊμέικερ. Ενα από τα παρατσούκλια του είναι «τέρας της φύσης» και αυτό διότι το σώμα του είναι εξαιρετικά γυμνασμένο. Ζυγίζει 130 κιλά και έχει ύψος 2,01 μ. Η περίπτωση του Ουίλιαμσον είναι τέτοια που πολλοί μπασκετμπολίστες και δημοσιογράφοι τον έχουν ήδη συγκρίνει με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Δεύτεροι αναμένεται να επιλέξουν οι Μέμφις Γκρίζλις οι οποίοι όπως δείχνουν θα πάνε με τη σίγουρη επιλογή του πλεϊμέικερ Τζα Μοράντ, ενώ την τριάδα θα κλείσουν οι Νιου Γιορκ Νικς με τον γκαρντ Αρ Τζέι Μπάρετ. Συνοπτικά, οι 13 ομάδες που επιλέγουν με τη σειρά στη λοταρία: Πέλικανς, Γκρίζλις, Νικς, Πέλικανς, Καβαλίερς, Σανς, Μπουλς, Χοκς, Ουίζαρντς, Χοκς, Γουλβς, Χόρνετς, Χιτ. Το όγδοο και το δέκατο πικ προσέφεραν οι Χοκς στους Νικς για το Νο 3 του ντραφτ, όμως η ομάδα της Νέας Υόρκης απέρριψε την προσφορά της Ατλάντας.

• «Πανικός» επικρατεί στο Τέξας και στην ομάδα των Χιούστον Ρόκετς, καθώς σύμφωνα με το Yahoo Sports ο Κρις Πολ ζήτησε ανταλλαγή. Ο ίδιος όμως διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ με το εξής σχόλιο στο Instagram: «Αυτό είναι κάτι νέο για εμένα…». Τα αμερικανικά ΜΜΕ πάντως συνεχίζουν να πιστεύουν πως η σχέση του με τον Τζέιμς Χάρντεν είναι «μη βιώσιμη».

• Φαβορί για τον MVP της νέας σεζόν (2019-2020) θεωρείται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τις στοιχηματικές εταιρείες του Λας Βέγκας, την ίδια ώρα που ο Ζάιον Ουίλιαμσον προηγείται όλων για το βραβείο του καλύτερου πρωτοετούς παίκτη (ρούκι της χρονιάς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή