Καλοκαιρινή αντεπίθεση από τους Μπρούκλιν Νετς

Καλοκαιρινή αντεπίθεση από τους Μπρούκλιν Νετς

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη ημέρα της free agency (μεταγραφές) για το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να μείνει στην Ιστορία, καθώς επιφύλασσε δεκάδες μετακινήσεις οι οποίες σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό θα αλλάξουν τον ρου του ΝΒΑ για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κάιρι Ιρβινγκ και ο Ντι Αντρε Τζόρνταν ένωσαν τις δυνάμεις τους, καθώς υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια με τους Μπρούκλιν Νετς, ενώ την ίδια ώρα οι Μπόστον Σέλτικς υπέγραψαν με τον Κέμπα Ουόκερ τετραετές συμβόλαιο αξίας 125 εκατ. ευρώ, για να αντικαταστήσει τον Ιρβινγκ.

Οι Ουόριορς προσέφεραν μαξ συμβόλαιο (195 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια) στον 30χρονο σούπερ σταρ «KD», όμως ο ίδιος αποφάσισε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στο Μπρούκλιν, αξίας 145 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα της Καλιφόρνιας είχε κανονίσει συνάντηση με τον Ντουράντ, στην οποία θα συμμετείχε ο GM της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, και ο Στεφ Κάρι, ραντεβού που εντέλει δεν έγινε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, ο Κάρι ταξίδεψε από την Κίνα στη Νέα Υόρκη για να τιμήσει και να συγχαρεί τον Ντουράντ στο νέο του ξεκίνημα.

Η άλλη ομάδα της Νέας Υόρκης, οι Νικς, δεν κατάφεραν να υπογράψουν κανέναν σταρ για ακόμη ένα καλοκαίρι. Αντιθέτως, στάθηκαν σε νεαρούς παίκτες, τύπου Τζούλιος Ραντλ και Μπόμπι Πόρτις.

Τέλος, ο σούπερ σταρ των Ράπτορς και δις πρωταθλητής, Καουάι Λέοναρντ, αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports και το ESPN, οι τρεις ομάδες που πρωταγωνιστούν, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του 28χρονου άσου, είναι οι Ράπτορς, Λέικερς και Κλίπερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή