Επιστολή ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα

Επιστολή ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κλίμα ενόψει του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή είναι για ακόμη μία φορά τεταμένο και η «πράσινη» ΚΑΕ, με επιστολή της στην Ευρωλίγκα, τόνισε τις ενέργειες που θα κάνει προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, όπως η τοποθέτηση διχτυού περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικών πίσω από τους πάγκους και φυσούνας στις εισόδους αθλητών και διαιτητών, ενώ μεγάλη θα είναι η παρουσία security.

Παράλληλα, γνωστοποίησε τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς με επιστολές τόσο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνέστησαν στους οργανωμένους φιλάθλους να παραμείνουν ψύχραιμοι και να στηρίξουν την ομάδα τους μόνο με τη φωνή τους.

• To Περιστέρι νίκησε άνετα με 75-65 τη Νίμπουρκ για το Τσάμπιονς Λιγκ και ανέβηκε στο 4-3 (στο 5-2 οι Τσέχοι). Στίβεν Γκρέι με 19 και Πάβελ Πούμπρλα με 12 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων.

Την Ανβίλ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην Πολωνία σήμερα (19.30, ERT3) για την 7η αγωνιστική της ίδιας διοργάνωσης με στόχο την πέμπτη φετινή νίκη. Αργότερα (21.00, ERTSportsHD), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βόννη στην Γερμανία.

• Το ασταμάτητο σερί τους συνεχίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι κέρδισαν τους Νικς με 132-88 και πέτυχαν τη 12η συνεχόμενή τους νίκη. Τα «ελάφια» μετρούν πλέον το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 18-3. Στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Υόρκη, ο Γιάννης πέτυχε 29 πόντους (10/14 σουτ, 3/4 τρίποντα) και 15 ριμπάουντ σε μόλις 22 λεπτά, ενώ ο αδελφός του Θανάσης αγωνίστηκε για 12΄ και πέτυχε 10 πόντους και «μοίρασε» τρεις ασιστ. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Χόρνετς – Σανς 104-109, Σίξερς – Τζαζ 103-94, Χοκς – Ουόριορς 104-79, Γκρίζλις – Πέισερς 104-117, Κινγκς – Μπουλς 106-113. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή