Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έδρα του «αδελφοποιημένου» σε επίπεδο φιλάθλων Ερυθρού Αστέρα συνεχίζει σήμερα (20.00) ο Ολυμπιακός, δύο αγωνιστικές (15η) πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας και ενώ οι παίκτες του διακατέχονται από καλή ψυχολογία της περιπετειώδους νίκης τους, κόντρα στη Χίμκι. Εκτός, όμως, από το νικηφόρο αποτέλεσμα και το πείσμα ανατροπής της διαφοράς των εννέα πόντων, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα άλλο όφελος από την εμφάνισή του στα 13 τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Δουλεύουμε και προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες πεντάδες, τους παίκτες που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε στιγμή. Οσο περνάει ο καιρός έχουμε καλύτερη κατανόηση σε αυτό. Κάθε παιχνίδι μπορεί να στραβώσει, όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου και ο αντίπαλος σκοράρει με δύσκολα σουτ» είπε ο Κεστούτις Κεμζούρα και θεωρεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει υπολογίσει στο πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων του να νικήσει τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που έπαιξαν λιγότερα λεπτά στο παιχνίδι με τη Χίμκι για να διαχειριστεί την κόπωση αυτών που έπαιξαν περισσότερο.

«Ηττήθηκαν στη Μόσχα και επιστρέφουν στην έδρα τους. Κανείς παίκτης δεν θέλει να χάσει δύο σερί παιχνίδια, ειδικά εντός έδρας. Συγκαταλέγονται στις πέντε ομάδες με την  καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και δεν αφήνουν τους αντιπάλους να σκοράρουν, ενώ στα κλεψίματα βρίσκονται στις τρεις καλύτερες ομάδες. Τακτικά θα κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά όχι πολλές γιατί δεν υπάρχει χρόνος». Ο Ερυθρός Αστέρας που έχει στον πάγκο του, τον Ντράγκαν Σάκοτα, έχει πέντε νίκες και εννέα νίκες, ενώ αν επικρατήσει του Ολυμπιακού, θα ισοβαθμήσει με τους Πειραιώτες.

O πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τις πολλές αυξομειώσεις απόδοσης του Ολυμπιακού στη διάρκεια των περισσότερων αγώνων, αλλά και από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Ο Ολυμπιακός είναι απρόβλεπτη ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό από την άμυνά μας. Στο παιχνίδι με τη Χίμκι δεν συγχώρεσαν τα λάθη των αντιπάλων τους στο τελευταίο λεπτό».

Στο σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι Εφές – ΤΣΣΚΑ, ενώ θα παίξουν Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, Βιλερμπάν – Αλμπα και Χίμκι – Ζαλγκίρις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή