Ευρωλιγκα – Ολυμπιακος: Δεν μπορεί με τέσσερις παίκτες

Ευρωλιγκα – Ολυμπιακος: Δεν μπορεί με τέσσερις παίκτες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιλογές των ξένων παικτών από τους Μπλατ – Κεμζούρα που έχουν «σφραγίσει» την κακή πορεία στη φετινή περίοδο, η απουσία δύο ποιοτικών ξένων παικτών και η συνολική έλλειψη λύσεων από τον πάγκο, ήταν και πάλι οι τρανταχτές αιτίες της 13ης ήττας που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Ζενίτ (91-87), στην Αγία Πετρούπολη.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει το «θέλω», αλλά το «μπορώ» είναι λίαν αμφισβητήσιμο. Σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα, οι Πειραιώτες έχασαν από τους γηπεδούχους τον έλεγχο του ρυθμού, αναγκάστηκαν να «κυνηγούν» το προβάδισμα των αντιπάλων τους στο σκορ (στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με εννέα πόντους, 63-54) και η απόπειρά τους να «κλέψουν» τη νίκη –λόγω μιας απίστευτης βραδιάς Σπανούλη– έμεινε ημιτελής. Η ελληνική ομάδα μείωσε μέχρι τους δύο (76-74), αλλά η Ζενίτ είχε «απαντήσεις» στην επίθεσή της και άφησε χωρίς αντίκρισμα, τους 31 πόντους του αρχηγού, καθώς και τους 40 πόντους συνολικά των Πρίντεζη και Παπανικολάου, αλλά και τις μάχες του Μιλουτίνοφ κάτω από τα δύο καλάθια. Μηδέν εις το πηλίκον από τους τέσσερις Αμερικανούς παίκτες Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντγουιν, Ρούμπιτ και φαίνεται πως μόνο με… θαύμα μπορεί να αντιστραφεί ο διαγραφόμενος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τα πλέι οφ.

ΖΕΝΙΤ: Αϊβερσον 6, Αλμπισι 6, Πονγκράσοφ 3 (1), Χόλινς 8 (2), Τόμας 10, Ρενφρόε 8, Τράσκιν 5 (1), Βορόνοφ 21 (3), Ζούμπκοφ 7 (1), Αμπρομάιτις 2, Αγιόν 15.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρότσεστι, Πολ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Σπανούλης 31 (5), Μιλουτίνοφ 9, Βεζένκοφ 7 (1), Πρίντεζης 20 (3), Παπανικολάου 20 (4).

Η νικηφόρος ολοκλήρωση των τριών συνεχόμενων, εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, αν σήμερα (21.30) επικρατήσει της Βιλερμπάν (21η αγωνιστική), θα δώσει βαθμολογική ώθηση στους «πράσινους», ενόψει των δύο επόμενων αγώνων (Βαλένθια, Ερ. Αστέρας), μακριά από το

ΟΑΚΑ. Ο Παπαπέτρου θα παίξει, ενώ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δοθεί από τον Πιτίνο στον Ράουτινς.

«Δεν έχουμε τόσο ταλέντο ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο παιχνίδι στην Eυρωλίγκα. Πρέπει να παίζουμε άμυνα» είπε ο Αμερικανός τεχνικός του ΠΑΟ. Χθες: ΤΣΣΚΑ – Βαλένθια 81-70. Το σημερινό πρόγραμμα: Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι, Ζαλγκίρις – Αλμπα, Ρεάλ -Αναντόλου Εφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή