Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Υπέρβαση στο Κάουνας

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Υπέρβαση στο Κάουνας

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολη για τον Παναθηναϊκό και δυσκολότερη για τον Ολυμπιακό είναι η τρέχουσα εβδομάδα των διπλών αγώνων που θα δώσουν οι δύο ελληνικές ομάδες, σε διάστημα 48 ωρών, για την 23η και 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός (9 νίκες – 13 ήττες) χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό στα πλευρά του και θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, θα παίξει σήμερα (20.00) στο Κάουνας, κόντρα στη Ζαλγκίρις (8 νίκες – 14 ήττες). Πιθανή νίκη θα ανανεώσει τις μαθηματικές πιθανότητές του να προλάβει την είσοδό του στις οκτώ πρώτες θέσεις και να προκριθεί στα πλέι οφ.

«Ο παράγοντας του κοινού είναι πολύ υποστηρικτικός στη Ζαλγκίρις, αλλά κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε, γιατί δεν έχουμε περιθώρια», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ μεθαύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και η αποστολή θα ταξιδέψει σήμερα στο Βελιγράδι, χωρίς να έχει απόντες, ενώ θα επιστρέψει στην Αθήνα, για την αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπουλης, στο ΟΑΚΑ. Ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος βραβεύθηκε από τον σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών και δήλωσε ότι «είμαστε όλοι Ελληνες και θέλουμε να πάμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ειδοποίησε ότι δεν θα συμμετάσχει στον ετήσιο Ολ σταρ αγώνα, στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Κυριακή, γιατί θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

• Aδιάφορα βαθμολογικής σημασίας, αλλά για διαφορετικούς λόγους, είναι τα παιχνίδια που θα δώσουν σήμερα το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Περιστέρι έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, από την τέταρτη θέση του 3ου ομίλου, και θα παίξει με τη Νίμπουργκ, στην Τσεχία (19.30). Ο ΠΑΟΚ, που έχει αποκλειστεί (όγδοη και τελευταία θέση στον 4ο όμιλο), θα υποδεχθεί τη Βόννη (21.00).

• Oι μαθητές σχολείων του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής θα είναι οι θεατές και στον φετινό τελικό Κυπέλλου (16/2), που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Δυο Αοράκια». Η ΕΟΚ αποφάσισε να συνεχίσει την εφαρμογή του μέτρου μη διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους των φιναλίστ, που θα είναι οι νικητές των ημιτελικών, Προμηθέα – Περιστερίου και Διαγόρα Δρυοπιδέων – ΑΕΚ (12/2).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή