ΜΠΑΣΚΕΤ

Διήμερο επαφών Ολυμπιακού με εκπρόσωπο του Σλούκα

diimero-epafon-olympiakoy-me-ekprosopo-toy-sloyka-2379257

Οι πρώτες συζητήσεις για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό έχουν γίνει το τελευταίο διήμερο με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Αθήνα.

Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Σλούκα συνεργάζεται και με τον Νικ Καλάθη μπορεί να προκαλεί… σύγχυση για ντόμινο εξελίξεων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, όμως ο Ολυμπιακός έχει σαφή στόχο, από τον προηγούμενο Ιανουάριο, την επανένταξη του Ελληνα άσου, ο οποίος έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και για την επόμενη περίοδο.

Η τουρκική ομάδα, όμως, έχει ανακοινώσει, ήδη, «γενναία» περικοπή στα υψηλά συμβόλαιά της, ενώ ο Σλούκας έχει δηλώσει ότι εφόσον παραμένει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θέλει να συνεχίσει εκεί.

Από τη δίνη των περικοπών δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε ο Ζοτς και αναμένεται να αποχωρήσει, όπως συνέβη και το 2012 στον Παναθηναϊκό. Είναι αναμενόμενο ότι όταν Σλούκας φύγει από τη Φενέρ, θα έχει σημαντικές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να προλάβει τον διεθνή πλέι μέικερ, εγκαίρως και πριν αρχίσει ο «πλειστηριασμός», ενώ και από την πλευρά του παίκτη και του εκπροσώπου του, δίνεται προτεραιότητα διαπραγμάτευσης στον Ολυμπιακό. Η πρόταση νέας συνεργασίας είναι διάρκειας τριών ετών και εγγυημένη.