Μπαρτσελόνα με 5,5 εκατ. ευρώ για τριετές στον Καλάθη

Μπαρτσελόνα με 5,5 εκατ. ευρώ για τριετές στον Καλάθη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Νικ Καλάθη για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και με συνολικές αποδοχές 5,5 εκατ. ευρώ, εφόσον ο διεθνής πλέι μέικερ δεν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό για τον επόμενο χρόνο. Ο Καλάθης θα περιμένει και άλλες προτάσεις ενδιαφερομένων ομάδων της Ευρωλίγκας, ενώ θα πρέπει να δώσει απάντηση στον Παναθηναϊκό για την τήρηση ή όχι του ισχύοντος συμβολαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ έχει γίνει πρόταση επέκτασης αυτού του συμβολαίου για δύο ακόμη χρόνια, αλλά με οικονομική αναπροσαρμογή. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στις 3 Ιουνίου, για τα σχέδιά του σχετικά με την ομάδα μπάσκετ, τον ερασιτεχνικό σύλλογο και την πορεία του «PAO Alive», ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του.

Είναι δεδομένο ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε κροατικό δημοσίευμα, αλλά θα διαθέσει συγκεκριμένο ποσό για την ομάδα της επόμενης περιόδου και η διαχείριση στην επιλογή προπονητή (επικρατέστερος ο Γιώργος Βόβορας) και παικτών θα γίνει από τον πρόεδρο, Μάνο Παπαδόπουλο. Oι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές των έξι ξένων παικτών τους και σύμφωνα με τη διαμόρφωση των οικονομικών δεδομένων και τον επηρεασμό τους από την πανδημία, δεν πρόκειται να συνεχίσουν τις επενδύσεις σε παχυλά συμβόλαια και όπως αναφέρουν πληροφορίες, κανένα εξ αυτών δεν θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η εντολή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ είναι η συνέχιση αξιοποίησης του κορμού Ελλήνων παικτών που έχουν αποκτηθεί τα προηγούμενα χρόνια και η παρουσία ξένων παικτών που δεν θα είναι σταρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή