Παρέμεινε Φενέρ ο Ομπράντοβιτς, που θέλει τον Σλούκα

Παρέμεινε Φενέρ ο Ομπράντοβιτς, που θέλει τον Σλούκα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα έχει, ενδεχομένως, μεταγραφικό αντίκτυπο στον Ολυμπιακό, με τη μη ολοκλήρωση της προσχεδιασμένης επιστροφής του Κώστα Σλούκα.

Ο Σέρβος προπονητής των εννέα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ύστερα από διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Αλι Κοτς, συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο, τουλάχιστον για την επόμενη περίοδο που θα είναι έβδομη συνεχόμενη από το 2013. Σε αντίθεση με την απόφαση που είχε πάρει το 2012, όταν δεν είχε δεχθεί τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, λόγω της διαχείρισης μειωμένου προϋπολογισμού (είχε αρχίσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα) και στην πρώτη χρονιά διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο «Ζοτς» δέχθηκε τη μείωση κατά 45% στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε για την επόμενη Ευρωλίγκα, όπως είχε ανακοινωθεί από τον τουρκικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας που έχει συμβόλαιο εν ισχύι και για την περίοδο 2020-21 και ανέμενε την κατάληξη των συζητήσεων της Φενέρ με τον Ομπράντοβιτς, είχε δηλώσει ότι, πριν από την εξάπλωση της πανδημίας στην Ευρώπη, εφόσον ο Σέρβος προπονητής συνέχιζε τη θητεία του και ο ίδιος θα φορούσε τη φανέλα της Φενέρ για τέταρτη χρονιά. Ο Ομπράντοβιτς επέκτεινε τη συνεργασία του, αλλά το νέο ζητούμενο είναι η διαχείριση των μειώσεων στους παίκτες και είναι καθ’ όλα αμφίβολο αν ο Ελληνας διεθνής πλέι μέικερ, που είναι από τα περιζήτητα ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά και ιδίως στη θέση που αγωνίζεται, θα δεχθεί μείωση ή θα ανταπαντήσει με αίτημα μεταγραφής. Δεν αποκλείεται, όμως, ο Ομπράντοβιτς, ακόμα κι αν δημιουργηθούν οικονομικές ανισορροπίες με τους άλλους παίκτες να αφήσει αμείωτες τις αποδοχές των 2,2 εκατ. ευρώ του Σλούκα, ώστε να μην υπάρχει κανένα έρεισμα στον παίκτη να ζητήσει μεταγραφή.

Ακόμα, όμως κι αν ο Σλούκας δεν δεχθεί την όποια μείωση, αποκλείεται η Φενέρ να μη ζητήσει χρήματα για να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή