Παναθηναϊκός: Σειρά παίρνουν οι Λαπροβίτολα, Σαντ-Ρος

Παναθηναϊκός: Σειρά παίρνουν οι Λαπροβίτολα, Σαντ-Ρος

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ζακ Ογκαστ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ύστερα από τρία χρόνια, πήρε θέση στο ρόστερ της νέας ομάδας και στους μεταγραφικούς στόχους έπονται ο Αργεντίνος Νικολάς Λαπροβίτολα και ο Κουβανός Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο ομογενής σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στους «πρασίνους», με δικαίωμα της ομάδας μονομερούς ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Στα τρία χρόνια που έπαιξε στο τουρκικό πρωτάθλημα πρόσθεσε αξιόλογα στατιστικά στοιχεία στο βιογραφικό του, με μέσο όρο 13,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 25 λεπτά συμμετοχής, ενώ απέκτησε πολύτιμη εμπειρία, όπως τόνισε και ο πρώην προπονητής του στην Γκαλατάσαραϊ, Ερτουγκρούλ Ερντογάν. «Ο Ογκαστ ωρίμασε αυτά τα δύο χρόνια. Είναι… άλλος παίκτης και η βελτίωσή του θα φανεί στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟ δεν θα στραφούν στην απόκτηση και άλλου παίκτη για τις θέσεις των ψηλών. Υστερα από την αιφνιδιαστική αποδέσμευση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προτιμούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των περιφερειακών. Ο Σαντ-Ρος αύξησε κατακόρυφα τις αγωνιστικές μετοχές του αγωνιζόμενος πέρυσι στην ΑΕΚ, η οποία έλαβε 800.000 ευρώ από την ΤΣΣΚΑ, μεσούσης της περυσινής περιόδου. Στον Κουβανό γκαρντ αρέσει η ζωή στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός του έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο, με δικαίωμα ανανέωσής του και για δεύτερη σεζόν. Οι «πράσινοι» αναμένουν την αποδέσμευση του Λαπροβίτολα από τη Ρεάλ και ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του ανέφερε στασιμότητα στο θέμα, χωρίς να αποκλείσει εξελίξεις.

«Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλές φήμες. Είμαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Αργεντίνος πλέι μέικερ, που έχει ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ στη «Βασίλισσα».

• Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον τεχνικό Βαγγέλη Ζιάγκο, την απόκτηση του Αμερικανού Σκάιλερ Μπόουλιν (31 χρ., 1,90 μ.), που προέρχεται από τη γερμανική Βούρτσμπουργκ, και του συμπατριώτη του Μάικ Μουρ (26 χρ., 2,03 μ.) που έπαιξε στη Λατίνα (β΄ κατηγορία Ιταλίας). Στον «Γηραιό» συνεχίζουν οι Βασίλης Καββαδάς και Ολίβιε Χάνλαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή