Κουτούλησε αντίπαλο ο Αντετοκούνμπο

Κουτούλησε αντίπαλο ο Αντετοκούνμπο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις χειρότερες μέρες του είχε στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σταρ των Μπακς, στον αγώνα με τους Ουίζαρντς χτύπησε με το κεφάλι τον Μόριτζ Βάγκνερ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να κινδυνεύει πλέον και με βαριά τιμωρία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το συμβάν διαδραματίστηκε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όταν ο Αντετοκούνμπο χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, το οποίο ο ίδιος θεώρησε αυστηρό. Ο παίκτης των Μπακς έκανε μία από τις γνωστές επελάσεις του προς το καλάθι, με τον Γερμανό να στήνεται για να κερδίσει επιθετικό φάουλ.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες ήρθαν αρκετά… κοντά, ανταλλάσσοντας κάποιες εκφράσεις, με τον Αντετοκούνμπο στο τέλος να ρίχνει κουτουλιά στον αντίπαλό του. Αν και στο replay φάνηκε ότι ο Βάγκνερ μετακινήθηκε ελαφρώς, αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη του «Greek Freak», ο οποίος αντέδρασε εντελώς αντιεπαγγελματικά.

Πάντως, ο Ελληνας άσος, λίγο μετά το συμβάν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Ηταν κάτι άσχημο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη τη σεζόν και στην καριέρα μου έχω μάθει να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, κρατήματα, χτυπήματα. Ολα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Οπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό το λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα πλέι οφ», πρόσθεσε.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι Μπακς επικράτησαν με 126-113, ενώ στα άλλα ματς που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τα αποτελέσματα ήταν: Μέμφις Γκρίζλις – Μπόστον Σέλτικς 107-122, Ντάλας Μάβερικς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 131-134, Σακραμέντο Κινγκς – Νιου Ορλεανς Πέλικανς 112-106.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή