Νέα αρχή ψάχνει ο Ολυμπιακός

Νέα αρχή ψάχνει ο Ολυμπιακός

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας αναζητεί απόψε (21.30, novasports 2, HD2) ο Ολυμπιακός στην Ισπανία κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, για την 4η αγωνιστική της φάσης του «Τοπ 16». Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και ένα ενδεχόμενο τρίτο στραβοπάτημα θα δυσκολέψει το έργο τους για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που θα του δώσει το πλεονέκτημα στους προημιτελικούς. Βέβαια, τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια θα θέσει και θέμα πρόκρισης, έστω κι αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για προβλέψεις.

Οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως πληγωμένο θηρίο και θεωρούν ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης, πλέον, είναι πιο επικίνδυνοι αφού δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. «Αντιμετωπίζουμε τον δις πρωταθλητή Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια, ο οποίος έρχεται με πληγωμένο γόητρο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες οι οποίοι έχουν γράψει και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία», είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο να μειώνονται και θεωρεί σημείο – κλειδί της αναμέτρησης τον έλεγχο του ρυθμού: «Είχαμε κάποιους τραυματισμούς αλλά τους ξεπερνάμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Η Λαμποράλ είναι μια κλασική ισπανική ομάδα και περιμένουμε ένα παιχνίδι ρυθμού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τον ελέγξουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού που μπορεί να υπολογίζει και στον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή