Αγγελόπουλοι: Υπερήφανοι για την ομάδα που δημιουργήσαμε

Αγγελόπουλοι: Υπερήφανοι για την ομάδα που δημιουργήσαμε

«Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό, γι' αυτό που φτιάξαμε, γιατί εκπέμπει υγεία», δήλωσαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπερήφανοι» για τον Ολυμπιακό και για όσα πέτυχε φέτος αυτή η ομάδα δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και πρόεδροι των «ερυθρολεύκων», Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με έναν πόντο στον τελικό της Euroleague.  

O Γιώργος Αγγελόπουλος είπε αρχικώς: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ετσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι ο αθλητισμός. Ολη τη χρονιά ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό που φτιάξαμε, γι’ αυτό που δημιουργήσαμε, γιατί εκπέμπει υγεία. Ο Ολυμπιακός έχει το 8ο-9ο-10ο μπάτζετ σε όλη την Ευρώπη και έφτασε να διεκδικεί το τρόπαιο για 1″-2″, για ένα σουτ, όπως έγινε και πέρυσι. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους φέτος».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Κι εγώ, να πω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Είχαμε την καλύτερη regular season, με πρωτιά. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Εχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης, με παιχνίδια που χάνονται στα δευτερόλεπτα. Πέρυσι ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν στην άλλη άκρη της Ευρώπης για να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή. Αυτή την ερώτηση, για το αν θα κρατήσουμε τον ίδιο κορμό, θα την απαντήσουμε αφότου κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα. Δικαίωση οι 8.000 οπαδοί που ήρθαν εδώ».

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή