Εκτός διεκδίκησης και η Γερμανία, πληροί όλα τα κριτήρια η Ελλάδα

Εκτός διεκδίκησης και η Γερμανία, πληροί όλα τα κριτήρια η Ελλάδα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γερμανική ομοσπονδία μπάσκετ, παρά τη δεδομένη οικονομική ευρωστία της, αλλά υστερώντας σημαντικά σε όλα τα κριτήρια, ακολούθησε την Ιταλία στις αποχωρήσεις για τη διεκδίκηση των 4 συμμετοχών (wild card) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014. Απόντος του «αστέρα» Ντιρκ Νοβίτσκι, οι Γερμανοί θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, μέσω των προκριματικών. Η ελληνική υποψηφιότητα, που έχει καλύψει επαρκώς όλα τα κριτήρια και έχει ανταποκριθεί με οικονομική αυτονομία στις απαιτήσεις της FIBA, βρίσκεται σταθερά στα φαβορί για την εξασφάλιση μιας εκ των τεσσάρων προσκλήσεων του Μουντομπάσκετ που διεκδικούν ακόμα οι: Κίνα, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βοσνία, Καναδάς, Τουρκία, Ρωσία, Ισραήλ, Φινλανδία, Πολωνία, Κατάρ και Νιγηρία.

• Στην… αναζήτηση της πρώτης νίκης του στη φάση των «32» του Γιούρο Καπ, βρίσκεται ο Πανιώνιος, που θα υποδεχθεί σήμερα (19.00, novasports 2, HD2), στο Ελληνικό, τον Ερυθρό Αστέρα για την 4η αγωνιστική.

• Αύριο θα απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την 45λεπτη διακοπή του ντέρμπι με τον Αρη. Παράλληλα, παίκτης του Ρεθύμνου είναι ο Σέρβος Λούκα Ντρτσα (27 χρ., 1.91) που αγωνιζόταν στην ΟΚΚ Βελιγραδίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή