Απάντηση από ΕΟΚ για τη «wild card»

Απάντηση από ΕΟΚ για τη «wild card»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση σχετικά με την ορθότητα της απόφασης και τον τρόπο που ακολούθησε στη διεκδίκηση της πρόσκλησης της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έδωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

«Κάποιοι που θα ονομάσω σύντομα, αν και είναι αναγνωρίσιμοι, είχαν… επενδύσει πολλά σε μια αποτυχία για την κάρτα πρόσκλησης. Τώρα που βλέπουν πως η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο Παγκόσμιο, ψάχνουν να βρουν σκάνδαλα», υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ, που είναι διατεθειμένος να παραθέσει συνέντευξη Τύπου, την επόμενη εβδομάδα, για το συγκεκριμένο θέμα και εφόσον έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Παγκόσμιο. Για το οικονομικό σκέλος της διεκδίκησης, ο Γ. Βασιλακόπουλος επανέλαβε ότι το ποσό των 800.000 ευρώ προήλθε από τη χορηγό της Εθνικής και κατέληξε: «Διαχειριζόμαστε επί σειρά ετών το δημόσιο χρήμα, είμαστε “ανοιχτοί” σε κάθε έλεγχο και έχουμε την ίδια ευαισθησία με όσους κόπτονται όψιμα…».

H τριμελής αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας (Βασιλακόπουλος, Τσαγκρώνης, Ζώης) αναχωρεί σήμερα για τη Βαρκελώνη και αύριο το μεσημέρι (12.00 ώρα Ελλάδας) θα μάθει για την πρόσκληση της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων για τις 24 χώρες που θα συμμετάσχουν στο Μουντομπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή