To πιο δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό

To πιο δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι… συστάσεις περιττεύουν όταν πρόκειται για τους αγώνες Παναθηναϊκού – Μπαρτσελόνα, όπως ο σημερινός (21.30) στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» και οι «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν αντιμέτωποι πριν από 9 μήνες, για τα περυσινά πλέι οφ, και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, ενώ απόψε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να σταματήσει την αήττητη πορεία των Καταλανών και να την «πιάσει» στην πρώτη θέση. Η Μπαρτσελόνα, που νίκησε τον Ολυμπιακό πριν από δύο εβδομάδες στο ΣΕΦ, θα κάνει άλμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, αν φύγει με χαμόγελα και από την έδρα του «τριφυλλιού».

Διαμαντίδης και Ναβάρο θα είναι αναμφισβήτητα οι δύο μεγαλύτερες προσωπικότητες πάνω στο παρκέ και η απόδοσή τους θα επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ετσι συνέβη χαρακτηριστικά και με τον Ναβάρο, που σημείωσε 26 πόντους στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, και γι’ αυτόν τον λόγο, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σχεδιάσει τρεις τρόπους για τον μεγαλύτερο δυνατό περιορισμό του Καταλανού αρχηγού. «Η Μπαρτσελόνα έχει πληρότητα σε παίκτες, αλλά υπάρχουν αδυναμίες. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση», υπογράμμισε ο τεχνικός του ΠΑΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή