Κοινό μήνυμα από Φώτση – Πρίντεζη

Κοινό μήνυμα από Φώτση – Πρίντεζη

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινό μήνυμα ότι το ελληνικό ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, μπορεί να αποτελέσει διαφήμιση του μπάσκετ και να μείνει μακριά από κάθε είδους ακρότητες, έστειλαν ο Αντώνης Φώτσης και ο Γιώργος Πρίντεζης. Οι δύο παίκτες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει της 8ης ευρωπαϊκής αναμέτρησης των «αιωνίων» αντιπάλων και τόνισαν ότι οι διαφορές τους αρχίζουν και τελειώνουν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

«Οι παίκτες προσπαθούν μόνο να κάνουν το καλύτερο για να νικήσουν οι ομάδες τους και πρέπει το ίδιο να γίνεται κι εκτός παρκέ, εννοώντας πως ο κόσμος θα πρέπει να απολαμβάνει μια ωραία αναμέτρηση», υπογράμμισε ο Φώτσης, και ο Πρίντεζης, που γνωρίζει ότι ως φιλοξενούμενος θα έχει θερμή υποδοχή από τους οπαδούς του ΠΑΟ, συμφώνησε μαζί του: «Στο παρκέ γίνεται ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά πολλές φορές αυτό καταστρέφεται κυρίως από άλλες παραμέτρους και από οπαδούς οι οποίοι κάνουν ανόητα πράγματα. Θεωρώ πως αυτό οφείλεται σε μικρή μερίδα οπαδών».

Στον Παναθηναϊκό, η μερική ανταπόκριση του Τζέιμς Γκιστ στους εντατικούς ρυθμούς προπόνησης αυξάνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα, ενώ άπαντες έχουν αντιληφθεί πως η νικηφόρος ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα φέρει την ομάδα του «τριφυλλιού» στη δεύτερη θέση του ομίλου και ισόβαθμη με τους Πειραιώτες. Στα αμυντικά πλάνα του Πεδουλάκη, ο περιορισμός του Σπανούλη θα είναι και πάλι ο πρώτος στόχος.

Στον Ολυμπιακό, η πληρότητα των παικτών χαροποιεί τον Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη των δύο προηγούμενων «επισκέψεών» τους στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν η αμυντική χαλάρωση και τα χαμένα ριμπάουντ.

Ο Ζακ Ράιτ θα δώσει σήμερα τον τελευταίο του αγώνα με την Μπάμπεργκ (κόντρα στη Σάσαρι) και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα, για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

• Σε ενίσχυση από το ΝΒΑ προχώρησε η Λαμποράλ Κούτσα με τη δίμηνη συνεργασία του 34χρονου Λαμάρ Οντομ (2,08), έναντι 70.000 ευρώ. Οι Βάσκοι, που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, ευελπιστούν ότι με την προσθήκη του Οντομ, που έφυγε από τους Λος Αντζελες Κλίπερς, θα προλάβουν να προκριθούν στα πλέι οφ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσουν τον σταρ του ΝΒΑ στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή