Ελεύθερος έμεινε ο Ζακ Ράιτ, υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Ελεύθερος έμεινε ο Ζακ Ράιτ, υπογράφει στον Παναθηναϊκό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζακ Ράιτ, μιας και  το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό με βοσνιακό διαβατήριο γκαρντ.

«Ο Ζακ Ράιτ και ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς δεν αποτελούν πλέον μέλη της Μπάμπεργκ. Ο Ράιτ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει για ένα χρόνο, μετακινείται άμεσα στον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

«Είχαμε αποκτήσει τον Ράιτ για βασικό γκαρντ, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον ζήτησε για δεύτερη φορά, οι δύο πλευρές συμφωνήσαμε πως μία αλλαγή θα ήταν προς όφελος όλων. Του ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του», τόνισε από την πλευρά του, ο προπονητής του συλλόγου, Κρις Φλέμινγκ.

Ο Ζακ Ράιτ αναμένεται στην Αθήνα και έχει κανονικά δικαίωμα να αγωνιστεί στο Top 16 από την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή