Ανησυχία για Σπανούλη, «παρών» ο Πρίντεζης

Ανησυχία για Σπανούλη, «παρών» ο Πρίντεζης

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στο γόνατο «καίει» τον Ολυμπιακό, ένα 24ωρο πριν από τον αυριανό, κρίσιμο αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνου, στο ΣΕΦ. Ο αρχηγός της ομάδας που δεν αγωνίσθηκε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τον Απόλλωνα Πατρών, προπονήθηκε ατομικά χθες, καθώς εξακολουθεί να πονά στα άλματά του. Ο Σπανούλης είχε φλεγμονή στο γόνατο και ο τραυματισμός του είναι πολύ συνήθης στους άλτες του ύψους και του άλματος επί κοντώ και πιθανότατα θα προτιμηθεί να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του ούτε στον αγώνα με την ιταλική ομάδα. Στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, είναι και το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να συνεχίσει με την ίδια σύνθεση ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Τζαμάριο Μουν (λύση κοινή συναινέσει) από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ για τις ελληνικές υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», ενώ τη θέση του Σλοβένου σέντερ, Μίρζα Μπέγκιτς θα πάρει ο νεοαποκτηθείς Γκιόργκι Σερμαντίνι. Το «αγκάθι» στη λύση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μπέγκιτς είναι η αποζημίωση που πρέπει να δοθεί για το παχυλό συμβόλαιο των 800 χιλιάδων ευρώ που έχει υπογραφεί.

Στον Παναθηναϊκό, η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλει στον φυσιοθεραπευτή, Ακη Παναγιωταρά, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν μήνα, λόγω δυσφημιστικών δηλώσεων για το άθλημα και επιβολή προστίμου 1.650 ευρώ στην ΚΑΕ, απαντήθηκε με ανακοίνωση στην οποία ζητείται η ανάκληση της απόφασης, εντός 24 ωρών. Ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΟ είχε «φωτογραφίσει» σε σχόλιο στο Twitter, τις εργασιακές εξελίξεις στη Χαλυβουργική, ιδιοκτησίας των αδελφών Αγγελόπουλων. Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι μεμονωμένα περιστατικά από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν τιμωρήθηκαν αναλόγως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή