Διαφωνία με Μάντζαρη, στην αναμονή και ο Λο

Διαφωνία με Μάντζαρη, στην αναμονή και ο Λο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακαρπη αποδείχθηκε η πρώτη συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού δεν επήλθε ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μπορεί να δήλωσαν πως «όλα καλά θα πάνε», ωστόσο, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό η οποία θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί σε επόμενη συνάντηση. Για τον παίκτη καραδοκεί ο Παναθηναϊκός, αν και με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί, αφού ο 24χρονος γκαρντ, ακόμα κι αν δεν ανανεώσει τώρα το συμβόλαιό του με τους «Πειραιώτες», θα πρέπει να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Ρυθμιστικό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, θα διαδραματίσει η κατάσταση της υγείας του Εϊ Σι Λο που επέστρεψε στην Αμερική τον προηγούμενο Νοέμβριο, λόγω της θεραπείας που ακολούθησε και ενώ έχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με τον Ολυμπιακό. Η απουσία του Λο έγινε πολύ αισθητή στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων» και ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκε επαρκώς. Ο Λο θα έρθει στην Ελλάδα αύριο και θα συζητήσει με τον Μπαρτζώκα και τους διοικητικούς ιθύνοντες για να κριθεί αν είναι έτοιμος να αγωνισθεί ξανά και να προσφέρει. Αν δεν υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας τους, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του, με τον Ολιβέρ Λαφαγιέτ να είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων. Ο Αμερικανός γκαρντ που είναι κάτοχος διαβατηρίου από το Μαυροβούνιο και υπολογίζεται ως κοινοτικός, δεν θα συνεχίσει στη Βαλένθια, επειδή -όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα- η πρόταση του Ολυμπιακού, είναι ικανοποιητική γι’ αυτόν. Στις θέσεις της περιφερειακής γραμμής του Ολυμπιακού, η παραμονή του Σπανούλη επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν σενάρια για τη φυγή του παίκτη, καθώς υπάρχει συμβόλαιο δύο ετών σε ισχύ».

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΦΙΠ (19/6) για τις δηλώσεις τους, μετά τον 4ο τελικό των πλέι οφ, ενώ η οικονομική διεκδίκηση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Ιωαννίδη από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ που διήρκησε 13 χρόνια, έληξε με την απόσυρση της αίτησης του νυν βουλευτή για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής στην ΕΕΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή