Ενισχυμένοι οι Νέοι, στασιμότητα με Καλάθη

Ενισχυμένοι οι Νέοι, στασιμότητα με Καλάθη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσθήκη των Δημήτρη Αγραβάνη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ανδρέα Χριστοδούλου στην προετοιμασία της εθνικής νέων, έστω και μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης θα ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για να φτάσει μέχρι το βάθρο των μεταλλίων. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι η ΕΟΚ παραδέχθηκε πως οι παίκτες της εθνικής νέων δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού και θα προβεί η ίδια στην κάλυψη του ποσού που χρειάζεται και χθες το πρωί, οι τρεις παίκτες που έχασαν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή που βρίσκεται στο Ηράκλειο.

«Θα δώσουμε μάχη με τον χρόνο ώστε να προσαρμοστούν τα τρία νέα παιδιά. Ο,τι έχουμε στο μυαλό μας θέλουμε να παραμείνει στην καρδιά μας και να μη χάσουμε το μυαλό μας», υπογράμμισε ο τεχνικός της εθνικής νέων, Κώστας Μίσσας.

• Η διορία του Παναθηναϊκού στον Νικ Καλάθη έληξε την προηγούμενη Παρασκευή με τον ομογενή πλέι μέικερ να βρίσκεται στην Αμερική χωρίς να έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην «πράσινη» πρόταση. Χθες έληξε και η χρονική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους Μέμφις Γκρίζλις που τον υποχρέωνε να απαντήσει στο αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα. Στις 21/8 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα αγωνιστεί σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη (20-21/9) προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

• Παρελθόν από τον Ολυμπιακό είναι και τυπικά οι Εϊ Σι Λο και Μίρζα Μπέγκιτς, ενώ θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση του Αμερικανού σέντερ Οθέλο Χάντερ αντί του Μενσά Μπονσού, ο οποίος «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα, αναμένεται η θετική απάντηση του Μάλκομ Ντιλέινι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή